facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierentehuis De Hof van Ede

Dierentehuis De Hof van Ede

Info

Dierenasiel voor honden en katten uit de gemeentes Ede, Wageningen en Renkum.

Geschiedenis

Ons asiel zit vol met katten en honden die een baasje zoeken.
Ben of ken jij iemand die een dier een thuis wilt geven?
Volg de nieuwsupdates op deze pagina door op 'vind ik leuk' te klikken. Hiermee ben je altijd op de hoogte van de dieren in ons asiel zitten!

Adopteer een asieldier!
Binnen dierentehuis "De Hof van Ede" wordt een non-euthanasie beleid gevoerd. Dit houdt in, dat geen enkel dier vanwege leeftijd, dierenartskosten, onzindelijkheid, moeilijk gedrag of lange verblijfsduur inslaapt. Door het adopteren van een of meerdere asieldieren maakt u het voor ons mogelijk om het uiterst diervriendelijke beleid dat wij al jaren voeren, voort te zetten.
Voor meer informatie zie: https://ede.dierenbescherming.nl/



"Dit dierenasiel is vanwege een verbouwing tijdelijk gesloten voor bezoekers. U kunt voorlopig bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort terecht."
Adres: Verlengde Arnhemseweg 142, Gelderland Ede
Telefoonnummer: 088-8113530
ln.gnimrehcsebnereid@edenavfohed
Stad: Ede
Route: Verlengde Arnhemseweg 142
Postcode: Gelderland



op zoek naar gerelateerd: dierenasiel veenendaal, dierenasiel wageningen, dierenasiel barneveld, dierenasiel arnhem, dierenasiel ede kittens, dierenasiel amerongen, dierenasiel zevenaar, dierenasiel gelderland
Recensies
Op zoek naar een hulp behoevende hond, zo begon het. Na een beetje zoeken kwamen we Nico tegen die al meer dan 400 dagen in Amersfoort zat. Na het eerste contact werden we eigenlijk direct afgewezen omdat deze bullmastiff niet met katten zou kunnen. Een aantal weken later werden we ineens gebeld door Joshua, die ons mailtje eruit vond springen. Hij was de nieuwe hondentrainer en dacht dat wij toch wel geschikt zouden zijn voor Nico. Kennismakingsgesprek gehad, daarna nog een vervolgafspraak waarbij wij zelf met Nico door het bos mochten wandelen. Vervolgens kwamen we voor de derde keer terug om Nico mee naar huis te nemen. Voor Nico en voor ons uiteindelijk toch de perfecte match, en ook met onze 21 jaar oude kat Jade. We hebben af en toe nog steeds contact met Joshua, die ons tips geeft en wij sturen af en toe een foto of filmpje van Nico. Dus over nazorg ook geen klagen. Kortom een geweldige ervaring genoten bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.
Alleen maar goede ervaringen met Dierenbeschermingscentrum Ede-Amersfoort. We zijn goed begeleid door Joshua bij de adoptie van onze hond. We hebben veel adviezen en een training van hem gehad. Ook de nazorg, zowel pro-actief als naar aanleiding van vragen van ons, was uitstekend. Uit het oog is zeker niet uit het hart bij de medewerkers van deze opvang.
Wij kennen het asiel en dan met name Joshua als zeer kundig. Ons proeftraject met werkelijk een schat van een hond werd zeer goed begeleid en bij vragen stond hij 24/7 voor ons klaar. Wij zouden geen moment twijfelen hier nogmaals een dier te adopteren en raden dit asiel dan ook ten zeerste aan.
Fijn asiel met goede begeleiding! Ze staan zowel voor, tijdens én na het adoptietraject voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven. We zijn enorm blij met ons hondje! : Bedankt!
Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van een hond. Uit alles is te merken dat ze het welzijn van de dieren belangrijk vinden.
Goede begeleiding, veel relevante informatie over de hond en goede nazorg.
Ik heb geen gebruik van jullie gemaakt, jullie zijn dierenliefhebbers, maar.als ik jullie zoek en vindt, is het wat ik moet betalen, dat kan ik niet, geef 2 katten af, die mij heel veel beteken, ben alleen staande vrouw, mijn katten zijn alles. Beleid parc is alle.katten te vangen.. ...maar jullie zijn te laat, 2 katten weggedaan, bedankt nee dus, ik haat.jullie, ben boos, kwaad terleurgesteld en jullie wilde helpen, flikker op, lijsten invullen, met van alles!!! Ik wilde twee katten plaatsen, hoe moeilijk is dat??????? Sterren jullie verdienen het niet
Zeer lieve mensen die er werken ze zijn heel lief voor de dieren en zorgzaam super
Ik ben bevooroordeeld, daar ik er als vrijwilliger gewerkt heb. Mooi dierenasiel, waar alles op alles wordt gezet om de "gasten" de beste plek te geven die ze toekomt. Heel belangrijk, ze geven niet op als het om de dieren gaat. Ook als een dier niet plaatsbaar blijkt blijven ze ervoor zorgen, en mogen ze hun oude dag daar slijten. Zelf heb ik één van hun "gasten" geadopteerd, Layka, en zoals bijna alle asieldieren had ook zij haar rugzakje. Geluk was dat zij mij net zo graag wilde als ik haar, en na wat werk heb ik er een gouden hond aan. Hof van Ede, ontzettend bedankt dat Layka mijn leven heeft mogen verrijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid