facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierentehuis Beilen

Dierentehuis Beilen

Info

Dierentehuis Beilen is het officiële en enige dierenasiel in Drenthe. U bent van harte welkom om ons asiel tijdens de openingstijden te bezoeken!

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebookpagina van Dierentehuis Beilen!

Dierentehuis Beilen is opgericht in 1968 onder de naam 't Zwarvershoes' en is het enige asiel in Drenthe.
Het asiel vangt alleen honden en katten op. Jaarlijks zijn dit ongeveer 1700 katten en 600 honden. Lukt het niet om de eigenaar te achterhalen dan zoekt het asiel een geschikte nieuwe eigenaar voor de hond of kat.
Op donderdag, zondag en tijdens feestdagen is het asiel gesloten. Op alle andere dagen bent u van harte welkom tussen 12.00 uur tot 16.00 uur.

Adres: Ossebroeken 4, 9411 VR Beilen
Telefoonnummer: 0593-523232
ln.neliebleisanereid@ofni
Stad: Beilen
Route: Ossebroeken 4
Postcode: 9411 VR


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 16:00
Dinsdag: 12:00 - 16:00
Woensdag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel beilen katten, vrijwilligerswerk dierenasiel beilen, dierenasiel assen, dierenasiel coevorden, dierenasiel stadskanaal honden, dierenasiel groningen, dierenasiel hoogeveen, dierenasiel beilen facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenasiel Beilen Dierenasiel Beilen 12 meter Vandaag onze nieuwe liefde opgehaald Alexia maar we noemen haar Lexi, we zijn erg tev...
Recensies
We komen hier de laatste jaren regelmatig en helemaal het laatste jaar om onze hond Drentse Patrijs in de opvang te hebben. De service, vriendelijkheid en prijs zijn ongekend! Het idee dat het ook nog voor de stichting is en er mooie dingen gedaan mee worden maakt het af. Ze zijn flexibel en sturen regelmatig geweldige filmpjes door van onze hond. We krijgen altijd een blije hond terug en is er graag. Lekker sociaal doen met andere honden op de speelwei en lekker extra wandelen en puzzelen als wij dat willen Centraal gelegen en makkelijk parkeren! Wij zijn erg dankbaar dat we deze plek voor onze hond gevonden hebben en voor ons zelf. Dank.
Sinds een aantal weken deze twee vriendjes in huis genomen. We hebben het heel fijn met z’n drieën.
Mijn 2 hondenkindjes hier een weekje heeb geweest ivm operatie, kreeg regelmatig videos en fotos gestuurd en zag daar 2 blij vrolijke hondjes wat me erg goed deed. Goed verzorgd, wandelen met ze, mogen buiten spelen, doen binnen spelletjes met ze en zagen er goed en vrolijk uit toen ik ze vandaag weer ophaalde, geven tijd liefde en aandacht aan de dieren die bij hun verblijjven en al heb ik ze natuurlijk liever gewoon thuis, als ik ooit weer opvang nodig heb dan zal ik zeker weer hier terecht komen want ben super tevreden en mijn hondenkindjes hebben het erg naar hun zin gehad. Toppers zijn jullie!
Geldbeluste organisatie die bezig houd met katten van straat te plukken en zo je geld afhandig te maken. Onze kat voorzien van riem en naam in koker kwam niet meer thuis. Perongeluk kwamen we onze eigen kat tegen voorzien van nieuwe naam. De dierenambulance gebeld en die herrinnerde de kat. Met halsband. Die ook vertelde dat we de kat konden halen. Bij aankomst vandaag werd ons geprobeerd 170 euro af te stelen. Terwijl ter adoptie katten worden aangeboden gesteriliceerd voor 110 euro. Ze gingen akkoord om ons 110 euro af te stelen. De kat was door ons al gesteriliceerd dus je betaald voor dingen die uitgevoerd zijn. De halsban was er ook afgestolen waarde 20 euro. Het zou geweldig zijn deze plek voorgoed te sluiten. Erg slechte stelende mensen.
Onze lieve Anthony jeweetwel kater uit dit asiel gehaald. Liefde op t eerste gezicht. Helaas bleek na een week bij ons thuis dat zijn gekwetste pootje een diepe nare infectie bleek te zijn. Weken lang 2/3x per week naar de dierenarts, het zag er naar uit dat hij zijn pootje ging verliezen...maar wonder boven wonder genas zijn poot. Dit alles op kosten van dit asiel, dat is pas hart voor dieren.
Dierenasiel in Beilen, na 12 uur s'middags open tot 6 uur s'avonds, vrij entree, dieren zoals katten en poezen zijn op leeftijd gesorteerd in kamers woonachtig. Je kan een dier uitzoeken en, tegen betaling volledig voorzien van injecties en paspoort, mee naar huis nemen. Beetje benauwende omgeving, doorgangen voor publiek en entree naar de dieren niet echt ruim.
Hier vandaan een pupje gehaald. Mochten onze andere hond meenemen voor de kennismaking. Ze zijn erg vriendelijk en het ziet er allemaal erg netjes en schoon uit. Kregen ook duidelijk en veel informatie. Het is niet zo hier is je pup en veel plezier. Nee er werd rustig de tijd genomen. Heb het als erg positief ervaren. Ook de contacten ervoor, ook met het opvanggezin waar het pupje zat. Contact was erg goed en werd dagelijks op de hoogte gehouden over ons toekomstige gezinslid. Erg fijn .
Zeer vriendelijk en goed voor de dieren. Communicatie gaat niet echt goed. Via telefoon niet te bereiken, Gelukkig via mail wel.
Een tas vol handdoeken gebracht, het is altijd lastig om dan geen paar mooie katten ogen mee te nemen..‍
Hele vriendelijke mensen. Met een groot hart voor de dieren. Netjes en verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid