facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierentaxi p&m

"Dierentaxi Westland een jong en dynamisch bedrijf dat huisdierenvervoer aanbiedt in Nederland en Belgie en tevens hebben wij een Europese taxidienst Pet Transport WestlandDe Dierentaxi is er voor het vervoer van uw huisdier zoals u hond of kat in de breedste zin van het woord, of het nu voor een dierenartsbezoek is of dat u gaat verhuizen wij verzorgen voor u het vervoer van uw huisdieren.Wij zijn een RDW en NVWA gecertificeerd huisdierenvervoersbedrijf en dus voorzien van alle keurmerken om uw huisdieren te mogen vervoeren ook op lange afstandenWij zijn ook gespecialiseerd in het vervoer van grote hondenrassen."
Adres: nederland, Ureterp
Telefoonnummer: 06123456789
Stad: Ureterp
Route: nederland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KattenpensionKattewille KattenpensionKattewille 695 meter Onze kat Lewis heeft hier 3 weken gelogeerd. Wat een geweldig adres! Er wordt met vee...
Recensies
Geweldige ervaring met transport van mijn 6 dieren naar spanje. 3 honden en 3 katten. Ik was enorm nerveus maar ik had enorm goed contact voor en tijdens de rit. Ook foto's tijdens rit en steeds een update. Het was echt top. Beter dan vliegen moet ik zeggen! Mario, enorm bedankt!!!!!
Onze 3 katten zijn door Mario gehaald bij ons vorige huis in Frankrijk. Super geregeld! Heel veel dank ervoor. We zijn blij ze weer bij ons te hebben en dat ze zo luxe vervoerd konden worden. Ze kwamen relaxed bij ons aan. Heel fijn!
Heel goeie service en stipt met tussendoor berichtje en foto van de reis. Mijn 2 poezen hebben dat uitstekend doorstaan. Was voor hen een lange reis maar werden heel goed verzorgd. Een absolute aanrader
De reis voor onze 2 katten hebben we gedeeld. Ieder bijna 700 km. Duidelijke uitleg van Mario, we kregen meerdere opties en ze stonden voor alles open om met ons mee te denken. De katten hebben het super gedaan en daarna ook bij ons in de auto ging het goed! Er was in Duitsland wat vertraging, maar we werden op tijd ingelicht dat het later werd. Het is dat we zelf om 20.30 uur nog weer een kleine 8 uur moesten verder rijden, anders was het zeker geen straf geweest om met Mario nog wat te drinken. Vriendelijk, open en duidelijk! En de katten? Alsof het wekelijks gebeurd, zo relaxed waren ze! Dierentaxi Westland, een aanrader om met gerust hart je dieren mee te geven! Zeker ook de grens over!
Wij reizen regelmatig met Mario DierenSUPERtaxi mee Uitstapjes met onze rescue Galgos die zeer comfortabel in elk opzicht in een ruimte samen zijn, met camera Wij kijken altijd enorm uit naar deze tripjes, en onze honden ook, Mario is SUPER met dieren!!! Soepele gezellige chauffeur TOPBEDRIJF!!!
Dit bedrijf is FANTASTISCH! Onze katten en konijnen gebracht van Nederland naar Spanje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid