facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaakhoofddorp

Info

Dierenspeciaalzaak voor al uw dierbenodigdheden op het gebied van hond, kat, konijn, knaagdier, aquarium en vogel. Voedingsspecialist en hondentrainer.

Adres: Skagerrak 224-226, 2133DW Hoofdorp
Telefoonnummer: 0235616513
Stad: Hoofdorp
Route: Skagerrak 224-226
Postcode: 2133DW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Discus Hoofddorp, Dierenwinkel Hoofddorp centrum, Dierenwinkel Nieuw-Vennep, Discus dierenwinkel, Dierenwinkel Haarlem, Dierenwinkel Heemstede, Dierenwinkel Aalsmeer, Pets Place Hoofddorp
Recensies
Een top zaak waar je ook terecht kan voor o.a. gedragsproblemen. Zeer goed advies voor elk huisdier...
Gisteren geweest uit Amsterdam naar deze zaak voor een "maztertuig "anti-trektuig, geweldige bediening door de eigenaar, die zelf het tuig passend maakt bij de hond , even proeflopen buiten en het werkt geweldig. Deze winkel is echt een aanrader! hier wil ik wel even voor omrijden.
Mooie zaak met groot assortiment! Ad staat altijd voor je klaar met zijn expertise!
Vriendelijke bediening, ook service voor verschillende pakketdiensten daar.
Wat een onvriendelijke man werkt hier. Ik ben net in de buurt komen wonen en juist zo blij dat er een dierenwinkel in dit WC is maar wat een teleurstelling toen ik getuigen was van hoe hij als een razende tekeer ging tegen een kleuter. Ik ben de winkel uitgelopen en kom nooit meer terug.
Ik had al wat gelezen over de eigenaar die hier werkte. En ik durfde bijna mijn pakketje niet op te halen. Hij was er niet, maar wel een hele aardige vrouw. Gewoon vriendelijk, niks op aan te merken.
Wat een gek die eigenaar , het moet hem strengs verboden worden om met klanten in contact te komen , beter in de magazijn blijven als je geen respect hebt voor je klanten. kom echt nooit meer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid