facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak van Zuylen

Dierenspeciaalzaak van Zuylen
Adres: De lindeboom 11 a, 3641 EX Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-371118
Stad: Mijdrecht
Route: De lindeboom 11 a
Postcode: 3641 EX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden dierenwinkel Mijdrecht, Jacks Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenspecialist Mijdrecht Dierenspecialist Mijdrecht 484 meter Fijne dierenwinkel. Vriendelijke mensen en altijd snel geholpen. Mensen die zeuren k...
Ingrid's Dogshop Ingrid's Dogshop 736 meter Verkooppunt in Mijdrecht van versvlees (diepgevroren) van Haaksbarf en Shaweca, natuu...
Recensies
Altijd goed geholpen. Denkt altijd mee naar een oplossing voor ogen, oren etc van onze hond. Vriendelijk en service, zelfs een keer met rugklachten werden de brokken naar de auto gebracht. Top!
Wij komen hier met regelmaat en worden altijd netjes en snel geholpen. De winkel ziet er keurig uit en ze hebben een erg leuk assortiment. Als er iets niets is, kan het vaak besteld worden.
Goed om te kijken , prijzen zijn redelijk
Die gaan wij dus vaker bezoeken... Jullie ook ?
Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen in deze zaak. zelf met dierendag en mijn hond haar verjaardag krijg ik een aantal extraatjes mee. Ze hebben tevens ook een ruim assortiment, waardoor ik altijd goed kan slagen.
Slechte winkel die mevrouw bij de kassa heeft ons der uit gestuurd zonder reden niet komen , ik heb met de reactie van de eigenaar gezien en ik wil graag weten waarom?
Prachtige winkel met heel veel keus voor onder andere hond kat konijn vis hamster, vishengels. Zelfs een snackshop voor de hond, de keuze is zeer gevarieerd. Natasja, Fred en Naomi staan u altijd vriendelijk te woord en met deskundig advies.
Ontzettende aardige mensen ! Denken graag met je mee wat het beste is voor je dieren :Kom hier altijd graag !
Ben de laatste tijd niet blij met deze zaak kwam er regelmatig maar opeens zijn ze op vakantie of zijn ze eerder dicht. Ik ga er niet meer naar toe ben er hellemaal klaar mee
Wat een prachtige winkel en ditto winkelbediende. Kennis van zaken en heel vriendelijk. Topwinkel. Groetjes van Max de Chihuahua en Robert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid