facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Schoenmaker

Dierenspeciaalzaak Schoenmaker

Info

Dierenwinkel Schoenmaker is een winkel met een breed assortiment in voer, verzorgingsmiddelen voor zowel honden, katten, gevogelte en vissen.

Adres: Almeloseweg 2a, 7671 RD Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-561571
Stad: Vriezenveen
Route: Almeloseweg 2a
Postcode: 7671 RD



op zoek naar gerelateerd: Schoenmaker Vriezenveen openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Road of Princes Road of Princes 1 km Komt afspraken niet na.
Recensies
Unieke winkel voor dierbenodigdheden ,groente en kruidenplantjes en goede kwaliteit eenjarigen, potten en hangers! Zeer vriendelijk en persoonlijke service!!
Leuke winkel! Heel gezellig en ze zijn heel aardig en houden van een gesprekje! Ze helpen je goed! Als je een keer wat leuks of lekkers voor je dier wil halen, dan is het een ideale winkel!
Wat een prettige winkel! Tijd voor een praatje en persoonlijke aandacht. Een dorpswinkel waar je ook van buiten het dorp goed ontvangen wordt! Onze hond was blij met zijn extra koekjes. Dank je Derk!
In deze dierenwinkel wordt de tijd genomen om je vriendelijk te helpen. Een Vlaamse reus en 2 katten kunnen worden geknuffeld maar zijn niet te koop. Uitgebreid assortiment in niet erg grote zaak.
Verkopen slecht spul voor aquarium. Bij de vissen afdeling bijna alle aquariums vies en vissen ligt er dood in. Pomp gekocht teruggegaan ipv goede service krijg je een grote bek.SLECHTE ZAAK!!!!!!!!!!
Slechte ervaring onvriendelijk eigenaar vissen gaan binnen 2 dagen dood als je terug gaat om het te melden krijg je grote bek hele slechte ervaring ga er nooit meer terug slechte zaak.
Top winkel,super aardige mensen
Leuke knusse, gezellige, met ruim assortiment gemoedelijke winkel, met lieve mensen.
Leuke zaak. Ouderwets gezellig. Mooie spulletjes. Vriendelijk personeel
Leuke authentieke winkel, goed assortiment, vriendelijke winkelier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid