facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Pootjes & Co

Dierenspeciaalzaak Pootjes & Co

Info

Per 1 april gaat Pootjes & Co in Nieuw Vennep open. De dierenspeciaalzaak in de Symfonie zonder verkoop van dieren.

Producten

Dierenbenodigdheden

Adres: Venneperhof 94, 2151 AZ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-786404
ln.ocnesejtoop@ofni
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperhof 94
Postcode: 2151 AZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heel leuke winkel en hulpvaardig personeel. Je kunt er altijd met je vragen terecht. Hebben ons al meerdere malen goed geholpen.
Een aanwinst voor het dorp! Altijd behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Ze hebben alles wat je zoekt of nodig hebt, en zoniet dan is er altijd een alternatief. Superwinkel!
Echt een fijn dierenwinkel. Ze helpen je met liefde en denken met je mee. Ik heb alles gevonden dat ik nodig had. Een dikke 10 dus.
Heel mooie zaak! Eigenaars weten waar ze over praten, zijn deskundig en vriendelijk. Aanwinst voor Nieuw Vennep.
Geweldige Dieren speciaal zaak jolanda en haar man zijn toppers Boedha en Bickel en Chloe heel blij met alle lekkers en speel goed
De leukste dierenwinkel van Nieuw-Vennep. Prachtige winkel en perfecte service. Ook zijn de super hypoallergene strips door ons hond uitgeroepen tot Fantastisch!!
Als coach voor honden is het belangrijk om altijd met de juiste spullen en beloningen te werken. Behalve dat ik met vol enthousiasme bij Jo in de winkel kom, stuur ik ook met een gerust hart mijn klanten naar haar toe. Kwaliteit en een persoonlijk advies, precies wat nodig is!
Fijne winkel waar je terecht kan met vragen. Heel vriendelijke en gezellige eigenaresse en personeel! Top service!
Hele goede service!
Super service, denken met je mee als je 'n probleem met je huisdier hebt en willen ook weten of 't weer goed gaat. Dank zij hun gaat het goed met mijn katten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid