facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Numan

Dierenspeciaalzaak Numan

Info

Dierenspeciaalzaak, Hengelsport, Verhuur waterfietsen, kano's en vis-toerbootjes, Sleutelservice

Adres: Voorstraat 94, 9291 CM Kollum
Telefoonnummer: 0511454001
Stad: Kollum
Route: Voorstraat 94
Postcode: 9291 CM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Groot assortiment, billijke prijzen, aardige mensen en ook nog DHL-punt. En dat allemaal in een heel oud karakteristiek pand. Jammer dat de zaak verkocht is.
Top verkooppunt van HSV Leeuwarden bedankt voor de prettige samenwerking en het ga jullie goed.
Gezellige, beetje rommelige, winkel waar echt van alles voor huisdieren te koop is. Heerlijk om rond te sneupen, je vindt altijd wel wat voor je dier. De eigenaren geven altijd eerlijk en bekwaam advies, je gaat blij de winkel uit...doodzonde, dat de winkel "te koop " staat ! Heel Kollum wil deze winkel niet kwijt ! Zou groot verlies zijn...gauw opvolgers zoeken, winkel is vast onderdeel van Kollum !
Deze zaak staat in de verkoop. Nog niet bekent war er gaat komen.
Deze zaak is rijk gesorteerd aan allerlei spullen voor dieren maar ook voor hengelaars en je kunt in de zomer ook boten huren. Bijvoorbeeld een kano 11 euro voor een hele dag. Daarnaast kun je sleutels laten maken. Dit alles met heel vriendelijk personeel.
Grote winkel. Er is veel te koop, helaas ook veel wat niet zo goed is voor de dieren. Het aquarium gedeelte is klein en heeft weinig. Personeel is wel vriendelijk
Vissen gekocht welke na 2 dagen al dood waren. Teruggenomen naar de winkel, waar mij werd verteld dat ik de vissen in te schoon water had gehouden. Dat er veel dooie vissen in de verkoopbakken drijven had er natuurlijk niks mee te maken. Geld terug? Absoluut niet. Fijne service, ik kom hier nooit weer.
Ik weet het niet echt, best viezig, rond naar tabak, zat de heletijd ene papegaai te krijsen
Snel en aardig geholpen, en genoeg plek voor de auto
Heel uitgebreid pakket aan dierbenodigdheden en voor iedereen die graag vist is er ook van alles te vinden. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid