facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Meijers

Dierenspeciaalzaak Meijers

Info

Dierenspeciaalzaak Meijers voor tuin en dier

Adres: Roermondseweg 29, 6061GA Posterholt
Telefoonnummer: 0475-401262
Stad: Posterholt
Route: Roermondseweg 29
Postcode: 6061GA


Recensies
Geweldig. Nooit geweten dat er z'n goede dierenwinkel in de buurt lag. De honden snoepjes zijn stukken goedkoper . Een echte aanrader. Een hele aardige dame. Wat je alle informatie kan geven wat goed is voor je huisdier. Het is allemaal betaalbaar en goed. Ik zou zeggen...ga maar eens kijken.
Fijne zaak. Alles wat je nodig hebt voor je huisdier is er te koop. Is niet goedkoop, maar je hoeft er ook niet ver voor te rijden .
Eigen beheer over de barcodes van Prins voer ..Ik meende zekers dat ik met 2 codes een zak Gratis Prins voer zou krijgen ...Belde Margriet Meijers hierover op omdat ik deze zak Voer graag aan iemand had gegund die het moeilijk heeff in deze tijd ...Er werd totaal niet naar mij geluisterd ... Ik was al overgestapt op ander voer omdat mijn hond het niet meer zo lekker vond .. Dus erg jammer dat de zak voer Niet Gratis naar iemand kan gaan ... Mij zie je niet meer in deze zaak ...Is niet de eerste keer dat ik in de Clinsh lig met deze mevrouw ...Doe eens wat vriendelijker en wat Water bij de wijn zal je Goed staan ...Krijg dat wel ergens anders hoor wat ik wil hebben voor mijn Hond ...Heel Jammer
Deskundig advies en een zeer vriendelijke mevrouw die mij hielp een aanrader !!
Ruim gesorteerde winkel, vriendelijke bediening.
Heel veel keuze, en wat er niet is kan altijd besteld worden
Grote keuze, zeer behulpzaam en vriendelijk. Altijd ruim aanbod. Als je iets zoekt weet ze 't meestal voor je te vinden, zelfs als internet je niet kan helpen. Super!
Een winkel met veel producten voor Tuin en Dier. En een vriendelijke bediening, door de eigenaresse zelf.
Goed assortiment, ook van insecticide. De service is goed. Sommige prijzen zijn minder scherp.
Onze redder in nood, super winkel, super Margriet!!, Pino kan weer kwispelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid