facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman

Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman

Info

Bij ons vindt u alles op het gebied van de verzorging van uw huisdieren. Daarnaast voeren wij ook een uitstekend assortiment hengelsport en zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in aquaria.

Adres: Moleneind ZZ 15, 9203 ZW Drachten
Telefoonnummer: (0512) 512708
Stad: Drachten
Route: Moleneind ZZ 15
Postcode: 9203 ZW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumper Drachten Jumper Drachten 139 meter Vriendelijk personeel, nemen de tijd. Goede selectie aan voer en speeltjes voor mijn ...
Petsjop Drachten Petsjop Drachten 260 meter Vriendelijk, behulpzaam en mooie winkel !
PetsPlace Drachten PetsPlace Drachten 314 meter De nieuwe Facebook-pagina van PetsPlace Drachten!
Talsma Pets En Co Talsma Pets En Co 837 meter Ideaal als je van vissen houd natuurlijk ook voor andere dierenliefhebbers
Welkoop Welkoop 1 km Ruim, goed assortiment en leuke medewerkers!
Dierspecialist Drachten Dierspecialist Drachten 2 km Eigenaar heeft veel kennis over voeding van dieren. Ik ben zeer goed geholpen
Petfood LRP Petfood LRP 2 km Petfood LRP * Natuurlijke voeding * Gedroogde snacks * Natuurlijke verzorging De be...
De Vogelloods Drachten De Vogelloods Drachten 2 km Voor de vogel liefhebbers cq kwekers en plaats om zeker even te kijken of er wat voor...
Husse Drachten Husse Drachten 3 km Mijn katten doen het fantastisch op Opus Lynx, met een kat die gevoelig is voor rijst...
Recensies
Al 25 jaar een rots, plant, vis en eerlijk advies in mijn hobbyjaren! Hier kun je altijd terecht met al je vragen. Je komt nooit bedrogen uit. Hopelijk voor de komende 25 jaar mijn thuis voor de beste hobby die je kan wensen.
Misschien een kleine winkel maar vooral voor de mensen die van hun aquarium houden een goede winkel! Meneer heeft ons fantastisch geholpen en je kan merken dat hij er passie voor heeft wat ervoor zorgt dat je hier terug komt.
Fijne, ruime winkel met groot assortiment aquariumspullen en vissen. Er wordt meegedacht en men neemt de tijd. Samen op zoek geweest naar een niet zo courant nano-visje. Personeel is deskundig en vriendelijk.
Ruime keuze aan tropische vissen, je wordt er vriendelijk geholpen. Ook spullen voor de hond. Ze hebben telkens weer andere unieke visbestanden die je bij de standaard winkelketens niet kunt krijgen. En een apart hoekje met kleinere vissoorten. Ook veel te krijgen voor het zeewateraquarium.
Gisteren nieuwe filters en wat vissen erbij ter uitbreiding van Aquarium. Mooie zaak en overzichtelijk, kon voor al mijn vragen bij hun terecht!! Kreeg goed advies mee! Bedankt en komen zekers weer! Groetjes uit Marum.
Veel dode en zieke vissen in de aquaria. Toen wij het personeel erop wezen kregen we te horen; "kijk eens hoeveel er nog leven". Assortiment wel ruim maar mag wat schoner.
Ruim assortiment vissen en aquaria benodigdheden. De sfeer is hartelijk. Enige minpunt is dat de verzorging van de aquaria de laatste tijd minder lijkt te worden. Ik zie vaker zieke en dode vissen, wat voorheen minder was.
Fijne winkel met veel aquarium artikelen. Goede hulp en waar nog aandacht aan de klant wordt besteed. Hier kom je zeker weer terug !!
Heel veel producten zowel voor aquaria en hengelsport. Zaak komt rommelig over maar de baas weet alles te vinden en dat is veel. Heeft ruime keuze zee aquaria en vissen en zoetwater aquaria met vissen.
Super winkel jammer dat meneer er mee stopt supper geschikt personeel ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid