facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Discus Lisse

Dierenspeciaalzaak Discus Lisse

Info

In het centrum van Lisse, 350m2 aquarium en huisdieren speciaalzaak. Wij staan voor eerlijk advies, kwaliteit en een zeer compleet assortiment.

Geschiedenis

Speciaalzaak voor huisdieren en aquarium.
Wij geven eerlijk advies over voeding, verzorging, gedrag, huisvesting en verzorging van huisdieren en aquarium.



Website: www.dierenspeciaalzaak-lisse.nl



"Pets Place Lisse is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Meer en Houtplein 4, 2161 ZS Lisse
Telefoonnummer: 0252419329
Stad: Lisse
Route: Meer en Houtplein 4
Postcode: 2161 ZS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Discus dierenwinkel webshop, Dierenwinkel in de buurt, Dierenwinkel Lisse, Grote dierenspeciaalzaak, Goedkoopste dierenwinkel online, Discus folder, Grote dierenwinkel in de buurt, Online dierenwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borisinfo.nl Borisinfo.nl 2 km Webshop met meer dan 35.000 leuke artikelen van ruim 255 hondenrassen. Daarnaast orga...
Recensies
Ruime keuze. We kwamen voor een fietsaanhanger / wandelwaggie voor de hond. Prijzig, maar erg goed. Daar gaan we zeker een aantal jaren plezier van hebben. Achter de fiets, maar nu helaas óók als wandelwagen; meneertje is geblesseerd. Vriendelijk personeel.
Was altijd een prima winkel. Nu het een Pets Place is geworden, blijf ik er liever weg. Veel minder aquarium planten, die dan ook nog eens per stuk verpakt worden, al zijn het 5 de zelfde..... Waar niets stuk aan kan. Slecht voor het milieu en betuttelend. Vissen "vrouw Betta" 2x zo duur als bij collega's.
Geen gezellige winkel om te snuffelen. Personeel hoorde ik zuchtte "pff tijd schiet ook niet op weer zo'n dag, vreselijk totaal geen zin meer". Zowel de sfeer van de winkel en het personeel is nog een hoop uit te halen. Shop nu liever online of in sassenheim. Steun graag de lokale ondernemer, maar niet op deze manier
De uitbater dezer nering heeft schijnbaar niet weten te openbaren, danwel postuleren, dat er onverhoopt toch humanoïde schavuiten mogen kuieren. Alleszins helder moge zijn dat Pets Place een plaats voor dieren is. Overigens zie ik geen verband tussen de productie van tandpasta in Lisse en Lissabon.
Wat een grote dierenspeciaalzaak in het winkelcentrum van Lisse. De hond mocht mee naar binnen. Voor hem was het één geuren-paradijs. Nog even naar een fietsaanhanger voor de hond gekeken. Stabiliteit en bevestiging aan de fiets zijn van belang. Naast de afmetingen; liever niet te groot.
Ik kwam hier vnl vanwege het zeer brede assortiment en heb er heel veel geld uitgegeven. Nu verkopen ze ineens knaagdieren, waar je ook veel te kleine kooitjes bij kan kopen. Totaal achterhaald om daar nu nog mee te beginnen aangezien veel winkels daar juist om ethische redenen mee stoppen. Als klap op de vuurpijl zitten er 'voederratten' het woord alleen al in kleine kale plastic bakken, alsof hun welzijn er niet toe doet omdat ze toch al ten dode zijn opgeschreven. In een keer een hele nare zaak geworden dus. Ik steun liever de middenstand, maar als dat gepaard gaat met dit soort praktijken koop ik voortaan alles voor mijn dieren wel online.
Kwam voor een hamster maar mocht alleen in een groep weg dus heb der 4 moeten kopen uiteindelijk 2 weggehaald vanwege ruzie en nu de laatste twee heeft een de ander dood gemaakt
Volle winkel, ik kwam binnen en vond deze winkel met overvolle schappen, te smalle paden. Ze hadden wat ik zocht. Verder is het geen trekker om terug te gaan.
Mooie grote winkel, ruim assortiment, Genoeg om uit te kiezen:
Winkel is mooi. Prima winkel. Kom er graag. Maar vanmiddag werd mijn pup ongevraagd gecorrigeerd door een winkel medewerkerster. Prima bijten mag mijn pup niet spelende wijze maar korte nee is genoeg ipv hard onderkaak vastpakken zodat ze niet beet. Word sterk afgeraden om pup hard aan tepakken. Werkt averechts. Ze is net 12 weekjes en ik ben de baas. Heb al 35 jaar honden en weet er genoeg van. Wilde er wat van zeggen maar liepen meer klanten in de winkel en wilde geen herrie schoppen. Beetje jammer dit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dierenspeciaalzaak Discus Lisse met het openbaar vervoer


Lisse, Kanaalstraat 130 meter
723
Lisse, Centrum 270 meter
361
50
723
Lisse, Lisse Centrum 280 meter
162
Lisse, Lisse Centrum 290 meter
162
Lisse, Eikenlaan 300 meter
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid