facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak De Bok

Dierenspeciaalzaak De Bok

Info

Dierenspeciaalzaak De Bok, de dierenspeciaalzaak voor jouw huisdier in Bemmel en omstreken. Bij ons staan goed advies en een goede service voorop.

Adres: Dorpsstraat 31e, 6681 BL Bemmel
Telefoonnummer: 0481465040
Stad: Bemmel
Route: Dorpsstraat 31e
Postcode: 6681 BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Bemmel, Dierenwinkel Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting io Papegaai & Zoo Stichting io Papegaai & Zoo 78 meter Stichting (in oprichting). Wij zetten ons in voor papegaaiachtigen in gevangenschap.
Trimsalon 't Engeltje Trimsalon 't Engeltje 535 meter Goede trimsalon ben er vaker geweest voor mijn hond en zal er altijd terug komen voor...
Recensies
Beste dierenbenodigheden met aardige werknemers
Erg tevreden over de Bok. Erg behulpzaam
Konden ons goed helpen aan kanarievoer zonder raapzaad. Ook nog advies gegeven over wat te doen bij als de vogel in de rui is. Vriendelijk personeel.
Kom hier graag. Krijg goed advies voor mijn huisdieren. Prijs kwaliteit is ook zeer goed. Je betaald hier niet de hoofdprijs maar gaat wel met de hoofdprijs naar huis!
Ik had wat kattenbakvulling nodig voor de katten van mijn dochter. Ik pakte de duurste variant, maar werd er op gewezen dat met de zelfde kwaliteit er ook een goedkopere oplossing was. Deze dankbaar meegenomen.
Prima speciaalzaak met ruim assortiment. Vriendelijke bediening en voor elk wat wils.
Wij zijn heel tevreden over de hulpvaardigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Ze hebben veel kennis van zaken. Omdat we recent zijn verhuisd zullen we er niet meer zo vaak komen. Maar wij kunnen dit adres aanbevelen
De winkel waar met kennis van en zorg voor onze huisdieren met een persoonlijke benadering wij worden geholpen. Wanneer de kinderen wat voor ons konijn gaan halen, worden ze pefect geholpen. Geeft de kinderen een enorm gevoel van vrijheid en zorg...wij komen er altijd en zeer graag.
Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel
Super fijne winkel en je kan daar ook je vispas aanvragen super fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid