facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak Arnold Wegman

Adres: Nieuwstraat 3, 9801 CR Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594 50 25 02
Stad: Zuidhorn
Route: Nieuwstraat 3
Postcode: 9801 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dieren- speciaalzaak Arnold Wegman Zuidhorn Dieren- speciaalzaak Arnold Wegman Zuidhorn 31 meter U vind ons in het Hart van Zuidhorn , een ingang aan de Nieuwstraat 3 en aan de Dorps...
Recensies
Vriendelijke bediening en ze hebben veel meer dan alleen dieren spullen. Bbq kolen, tuin gereedschap, vis sport onderdelen etc.
Goede dierenwinkel
Goede service, vriendelijk personeel.
Heel erg fijne winkel & medewerkers!
Dat gratis dropje bij de kassa blijf ik zó leuk vinden. Net als vroeger ! Zijn de kleine dingen die het doen.
Topwinkel, waar je alles vindt voor je huisdieren, maar ook voor het tuinieren, kamperen, vissen en verder allerlei handig gereedschap. Altijd een vriendelijke bediening en een deskundig advies. Pal in het centrum. 1 uur gratis parkeren in parkeergarage voor de deur.
Het is een goede winkel met veel soorten spullen voor dieren. ik word er altijd goed geholpen en mijn konijnen zijn ook fan van het voer.
Leuke winkel. Aardig personeel Uitgebreid assortiment.
Fijne winkel met breed assortiment aan dierenvoedingen en hengelsport.
Tot mijn verbazing was de winkel groter dan verwacht, +1 hiervoor. Daarnaast ontving ik uitstekende service van de zoon van de eigenaar, Ronald Wegman. Door hem vond ik het juiste voer voor mijn cavia's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid