facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierense huisartsengroep Hagenau

Dierense huisartsengroep Hagenau

Info

Huisartsenpraktijk in het centrum van Dieren. Dependance in 't Sprengenhus in Laag Soeren.

Geschiedenis

Wij leveren huisartsenzorg aan patienten in Dieren, Laag Soeren, Spankeren, Ellecom en De Steeg (tot aan viaduct spoorweg).

Adres: Wilhelminaweg 80aa, 6951BR Dieren
Telefoonnummer: 0313 490864
Stad: Dieren
Route: Wilhelminaweg 80aa
Postcode: 6951BR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hagenau Dieren afspraak maken, Mijn Hagenau, Hagenau Duitsland, Bloedprikken Dieren, Hagenau Amsterdam, Hagenau Elzas, Apotheek Dieren, BENU Apotheek Dieren
Recensies
Zeer teleurstellend weer. Al weken geleden om bloedonderzoek gevraagd wegens enorme vermoeidheid. Zou meegenomen worden met diabetesjaarcontrole over toen drie weken. Vond ik erg lang duren maar ja niets aan te doen kennelijk. Kom ik vanmorgen voor de uitslag, was het niet meegenomen, kreeg formulier mee voor uitgebreider bloedonderzoek. 5 weken verder dus. Ondertussen kan ik nauwelijks functioneren van de moeheid.
In de afgelopen 2,5 jaar een paar keer de praktijk bezocht. Contact met huisarts altijd prima. De telefonische bereikbaarheid en geblindeerde ontvangstbalie de keren dat ik er was zijn sterk voor verbetering vatbaar, zoals ook in andere reviews vermeld. Positief dat de praktijk sinds kort ook daadwerkelijk reageert op die 'adviezen' en zelfs de moeite neemt om oudere klachten op te pakken. Ga zo door.
Dokter Berends legt klachten naast zich neer, cliënten worden niet serieus genomen en van het kastje naar de muur gestuurd.. en doorverwijzen hoo maar… gelukkig is de plaatsvervangende huisarts op Woensdag wel vriendelijk en heeft zei gelukkig wel inlevingsvermogen.
Gebeld om aan te geven dat het niet mogelijk is om digitaal afspraken te maken want de huisarts schijnt tot met oktober 2023 vol te zitten. Wat doen ze....ze hebben ervoor gezorgt dat ik ook niet meer digitaal vragen kan stellen aan de huisarts. Dus nog steeds geen afspraak of een verwijzing van de huisarts. Ik probeer sinds vorige week een afspraak te maken Ik probeer sinds vorige week een afspraak te maken.
Vreselijke praktijk. Arrogante assistenten, dokter is bijna nooit beschikbaar, patiënten met psychische klachten worden niet serieus genomen. Jammer dat klachten indienen zo ingewikkeld is en jammer dat dit praktijk de enige in Dieren is.
Altijd goed geholpen, vriendelijk en de huisarts heeft echt tijd voor je. Soms wat uitloop van het spreekuur, maar dat kan gebeuren. Erg tevreden
1 ster is nog teveel. Ze sturen je liever naar huis of proppen je vol met zooi ipv te luisteren en degelijk onderzoek te doen.
Assistente is arrogant, laat je niet uitpraten en zeker niet behulpzaam. Simone ga een andere baan zoeken. Je bent een schande voor de zorg. Er wordt misbruik gemaakt van de monopolie in Dieren.
Over mijn huisarts geen kwaad woord maar de communicatie met de assistente van vanochtend is ver beneden peil. Dat ze druk is begrijp ik maar dat je te woord gestaan wordt alsof je één of andere hersenloze bent..... Vervolgens tovert ze ook nogeens allerlei antwoorden uit de hoge hoed die elkaar allemaal tegenspreken en kant nog wal raken. Dame heeft totaal geen kennis van zaken, laat je niet uitspreken, en verzint ze ter plekke. Kansloos. Dit doet de praktijk geen goed!
Prima gecentraliseerde praktijk in Dieren. Voor het maken van een telefonische afspraak heb je een lange adem nodig; dat duurt lang. Mijn huisarts Dokter Vd Velden is zeer kundig en vriendelijk. Terughoudend met zware medicatie maar erg oplossingsgericht, voor zover ik dat kan beoordelen zonder medische achtergrond natuurlijk. De vele 1 ster beoordelingen zijn wat mij betreft kort door de bocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid