facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Zeeland

Dierenpension Zeeland

Info

Wij verwelkomen uw hond of kat graag in ons moderne dierenpension voor overnachting of dagopvang.
Wij nemen de zorg voor uw lieveling graag van u over!

Adres: Langeweg 2, 4571RL Axel, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0115850428
Stad: Axel
Route: Langeweg 2
Postcode: 4571RL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: hondenpension goes, dierenpension schouwen duiveland, dierenpension kruiningen, hondenpension arnemuiden, hondenpension zeeuws vlaanderen, dierenpension axel, dierenpension kamperland, particuliere hondenopvang zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurvoedingswinkel Eiland van Meier Natuurvoedingswinkel Eiland van Meier 1 km Altijd bereid voor advies, neemt de tijd voor de klant. Goede prijzen, ruim aanbod. G...
Dierenenzo.nl Dierenenzo.nl 1 km Vertaald door Google Goede service. Een grote selectie. Origineel Miła obsługa. Duży...
Faunaland Axel Faunaland Axel 2 km DIEREN EN HENGELSPORTSPECIAALZAAK AXEL
Recensies
Tijdens onze vakantie in Zeeland zochten we een pension voor onze hond Harley. Team Dierenpensionzeeland heeft perfect voor onze vriend gezorgd. We konden zorgeloos een dagje weg. De aanmelding via de site ging vlekkeloos, de check-in verliep snel, maar vertrouwd. Bedankt en tot een volgende keer!
Onze Bullo is al meerdere keren op logeren geweest in Axel. Hij kwispelt en begroet iedereen als hij daar aankomt, en hij is ook altijd blij en moe als hij weer mee naar huis mag. Een beter compliment dan van het huisdier zelf kan dit dierenpension niet krijgen lijkt mij. De site om te reserveren is overzichtelijk, en alle opties eigen voer, medicijnen e.d. kunnen gemakkelijk aangegeven worden. De kunstgrasvelden zijn voorzien van schaduwdoeken, zwembadjes en volop speeltjes. Eventueel een aanvullende optie zou van ons mogen zijn dat op verzoek evt tegen betaling tijdens het verblijf een aantal foto’s/filmpjes per mail verstuurd worden zodat wij onze Bullo ook op vakantie kunnen zien.
Onze gevoelige pyrenese herdertje kon tijdens onze last-minute in Zeeuws-Vlaanderen terecht in dit pension in Axel. Wij haalden een zeer blije, stabiele en ondanks de enorme hitte energieke hond weer op na vijf dagen verblijf. Dan doe je gewoon iets heel erg goed als pension. Mooi ook om bij alle medewerkers te merken dat ze enthousiast en deskundig betrokken zijn op honden. Geen poespas met een sjieke receptie enzo maar ontvangst in een keuken/kantoor met in het zicht het goed ingerichte terrein met verblijven en speelplaatsen. Zeker een aanrader!
Ik vond het heel spannend om mijn jonge hond 6 maanden te brengen. Gelukkig kreeg ik al snel foto's en filmpjes van een vrolijke hond die met andere honden aan het spelen was. Fijn dat je even kan appen/mailen om te vragen hoe het gaat. Dit zorgt ervoor dat je zelf ook meer van je vakantie kunt genieten.
Ons hondje Coco is 4 dagen gaan logeren, ze is pas 9 maanden dus vonden wij het spannend! Gelukkig is alles goed gekomen en heeft ze lekker kunnen spelen, ze was helemaal kapot toen wij thuis kwamen en heeft heel lang geslapen. Fijn dat er goed wordt gekeken welke honden samen matchen. Mochten we hier weer op vakantie gaan dan zullen we haar hier zeker weer naartoe brengen! Bedankt jeroen voor het overleg vooraf!
Onze hond heeft weer een heerlijke tijd gehad. We kregen haar gewassen en goed verzorgd terug. Ze heeft gespeeld met de andere posavacs en er was speciaal aandacht voor haar mbt genoeg eten binnen krijgen. En dat was ook zo; ze ziet er heel gezond uit! Dank aan alle lieve verzorgers!
Bij Dierenpension Zeeland staat het welzijn van de dieren op nummer1.In relatief korte tijd is het pension uitgegroeid tot een prachtig professioneel bedrijf. De eigenaren beschikken over veel vakkennis, maar hebben vooral een liefdevol hart voor de dieren. We zijn regelmatig een aantal dagen op reis, en ik laat ons inmiddels ouder dametje, labrador van 11 jaar, met een gerust hart hier achter.Bedankt voor alle goede zorgen, zeker ook namens Lily!
Zeer vriendelijke mensen, ze weten waar ze mee bezig zijn! We zijn zeer tevreden over de opvang en de zorg voor onze hond. Als we nog eens op vakantie gaan, zullen we niet twijfelen om hem terug aan hun goede zorgen over te laten. Bedankt om zo goed voor onze Gentil te zorgen!
Goed en vriendelijk ontvangen. Hadden met spoed een opvang voor 1 nacht voor onze Franse Bulldog nodig. Mailen hun en kregen gauw bericht terug dat er nog plek was. Bij het ophalen was iedereen ook weer vriendelijk. Volgens mij een goed pension.
Onze Lenah is voor het eerst op vakantie geweest bij dierenpension Zeeland. Vonden wij best spannend. En hoe mooi om te zien hoezeer Lenah heeft genoten. Wat een fijne plek. En wat een fijne begeleiding. We kunnen ons geen betere plek bedenken om de zorg en verantwoordelijkheid eventjes uit handen te geven. Jeroen en collega's, graag tot de volgende ronde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid