facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Renswoude

Dierenpension Renswoude

Info

Honden en kattenopvang in ons gezellige dierenpension. Het hele jaar door. Dagopvang is ook mogelijk.

Geschiedenis

Gun uw huisdier een beestachtig leuke vakantie. Geen ongezellige hokken en rennen, maar een heerlijke hondenhuiskamer met banken en een gezellige houtkachel.
Ook aan gezelschap geen gebrek. De honden genieten van hun vakantie samen met hun roedelgenoten.
Het grootste gedeelte van de dag kunnen ze in en uit lopen naar een heerlijke speelweide. Kijk voor meer informatie op onze website.

Adres: Groeperweg 25, 3927 CR Renswoude
Telefoonnummer: 0343-457921
Stad: Renswoude
Route: Groeperweg 25
Postcode: 3927 CR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Recensies
Prima ruime pension om je hond of kat voor een paar dagen te brengen.
Onze Dalmatiër Dexter is er nu een aantal malen geweest en hij vindt het superleuk. Hij heeft alle ruimte om te spelen en te zwemmen en komt bekaf maar helemaal blij terug.
Django is al 2x hier geweest en gaat er bijna huppelend heen. Een fijne plek waar honden volop de ruimte en vrijheid hebben. Lieve zussen die met zoveel liefde de honden een fijne plek bieden. Voor ons nooit meer anders!
Geweldig pension, onze honden gaan er met veel plezier naartoe
Fijne plek voor onze eigenwijze beagle!!
Toen ik voor het eerst mijn Ridgebackteefje hier bracht was ik erg tevreden. Men was vriendelijk, er was zorg voor het dier, er waren geen hokken. Ook fijn dat het pension moeite deed met ophalen vanaf station. Dat is echt een pluspunt. Echter dat weegt voor mij niet op tegen een kapotgebeten oor, met een dike korst en bloed; er wordt niets maar dan ook niets gezegd. Alsof baasjes dat niet zien, ronduit en zachtgezegd onverantwoordelijk gedrag als je jouw hond in vertrouwen afgeeft...! Als je de eerste keer ziet dat men de honden in hun huiskamer kan zien op videoschermen, kan ik alleen maar concluderen dat men: of niet oplet of gewoon geen zorg geeft en heeft voor gevoelige dieren, om wat voor reden dan ook. In het spel kon er wel eens wat gebeuren met een dunne vacht, een tand of een poot, aldus de eigenaar Leonard. Begrijpelijk, dat kan een keer maar én en vooral! een kapot dik oor en een plekje op een bil en nog een op een achterpoot valt niet onder normaal spel. Voor 17,50 per nacht verwacht ik goede zorg en daarnaast een vriendelijke toon tegen een klant. Let wel ik doel hier alleen op Leonard, de mannelijke eigenaar. De mevrouw en dochter zijn vriendelijk en netjes maar Leonard, de mannelijke eigenaar, reageert bot op het moment dat je vraagt of je bericht ontvangen was. Ik was niet de enige en ze waren druk, maar ik ben een ook een betalende klant die graag met een beetje vriendelijkheid tegemoet getreden wil worden. Jammer dat het zo is gelopen maar voor gevoelige honden is dit pension echt ongeschikt en aan mensen met zulke dieren raad ik dit pensioen ten stelligste af. Vriendelijkheid is daarboven op tellend een erg belangrijk aspect. De honden logeren bij jullie maar je hebt ook met mensen te maken!! Extra reden nog om niet meer te komen. Ik voelde mij ongemakkelijk bij de toon van de mannelijke eigenaar. Voor dit forse tarief zou dat niet moeten mogen!
Geweldige vakantie opvang voor onze hond Tess. Veel vrijheid binnen hondenwoonkamer met zitbanken en buiten. Deskundige verzorgers met groot hart voor honden. Wij laten onze hond hier al driez omers op rij met een gerust hart achter tijdens onze vakantie. Aanrader!!!
Een fijne plek voor onze kat, als wij op vakantie zijn. Genoeg ruimte om een eigen plekje te zoeken, en een ren waar ze naar buiten kan. Fijn dat zij ook goed verzorgd wordt terwijl wij weg zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid