facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension het Veenschap

Dierenpension het Veenschap

Info

Dierenpension het Veenschap, voor hond, poes of kat.
Rust, Ruimte, Recreatie & Vakantie voor uw huisdier.

Geschiedenis

Geschiedenis van Dierenpension het Veenschap Vriezenveen

2005
In 2005 zijn wij klein met dierenopvang begonnen.
Het dierenpension is gestart omdat we genoeg ruimte hadden en als familie gek op dieren zijn.
We werden regelmatig gevraagd om op een hond, kat of poes te passen.
We vonden het geweldig en hebben een deel van een stal voor de honden, katten en poezen in gebruik genomen.
Ook is een van de weilanden voorzien van een omheining, de dieren en wij vonden het geweldig!
2006
Door het succes heeft Remona besloten om de voor een dierenpension nodige diploma's te behalen zoals: honden & kattenbesluit en het dieren EHBO diploma.
2011
In 2011 is de eerste blokhut gerealiseerd en zijn er meerdere speelweides bijgekomen.
2013
Dierenpension het Veenschap in zijn huidige vorm is in 2013 gebouwd. Uit eigen ervaringen en wensen hebben wij het nieuwe dierenpension gerealiseerd.
Het ontwerp blijkt zó praktisch en diervriendelijk dat Dierenpension het Veenschap rust, ruimte en recreatie voor honden, katten en poezen optimaal kan aanbieden.
Presteren, daar draait het om. Wij durven zonder meer te stellen dat wij top zijn in de kwaliteit van verzorging.
Bij binnenkomst in de receptie /entree helpen wij U graag. We nemen alles over uw huisdier met U door, om zo optimale verzorging van uw hond, poes of kat te kunnen bewerkstelligen.



Service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor alles willen wij dat iedere eigenaar en elke hond, kat of poes een goed gevoel overhoud aan een verblijf in Dierenpension het Veenschap.

Onze taak

Wij zorgen voor rust, ruimte recreatie dus vakantie voor uw huisdier.

Producten

Dierenhotel of Dierenpension het Veenschap: het adres voor honden, poezen en katten.

Adres: Nieuwe Daarlerveenseweg 2-A, 7671SK Vriezenveen
Telefoonnummer: 0643033696
ln.pahcsneevtehnoisnepnereid@ofni
Stad: Vriezenveen
Route: Nieuwe Daarlerveenseweg 2-A
Postcode: 7671SK



op zoek naar gerelateerd: hondenpension almelo, hondenpension bornerbroek, hondenpension wierden, dierenpension rijssen, dierenpension hellendoorn, hondenpension oldenzaal, hondenpension nijverdal, dierenhotel twente
Recensies
Nadat we ons hondje Ivy bij de dierenarts hadden laten inslapen, hebben we haar hierheen gebracht. We zijn heel fijn ontvangen, we hadden Rex onze herder ook bij ons en ook hij mocht mee naar binnen. In alle rust werden ons de mogelijkheden uitgelegd, waardoor we een goede keus konden maken. We kregen ook een kijkje achter de schermen, zodat we een goed beeld konden krijgen hoe alles zou gaan. Kortom dit dierencrematorium is een echte aanrader, hier kun je op een fijne manier afscheid nemen van je dierenvriendje.
Heerlijke plek om even rustig in de zon te zitten
Geweldige opvang ..voor het eerst mn hondjes er gebracht …ik ben er vol lof over …lieve mensen ..mn honden waren goed te pas ..we hebben alweer geboekt ..onzettend lief en vriendelijk personeel..het is er schoon ..honden zijn lekker buiten ..echt top
Loki gaat hier 1x in de week heen als ik naar kantoor ga. Zodra hij mijn laptop tas ziet is hij helemaal happy. Hij vermaakt zich er geweldig. Ik had in het begin wel eens het gevoel dat ze teveel binnen zaten of te laat eten krijgen 's avonds, maar zolang Loki zo vol enthousiast is elke keer, ben ik tevreden! Bovendien erg vriendelijke dames en houden rekening met je wensen.
Luna loopt echt heel slecht. Deed ze al voordat ze hier heen ging maar nu nog veel slechter. We hebben specifiek aangegeven dat ze alleen moest daar om. Nu zien we toevallig op hun Facebook pagina dat ze lekker aan het ravotten is met andere honden. Niet zoals de afspraak!!! Ze heeft diarree als een gek. Moet je echt wel doorgeven als dat het geval is En de volgende keer als jullie spullen voor haar kopen is het superbelangrijk als jullie eerst haar eigenaar vragen. Het kan zijn dat ze ergens allergisch voor is. Plus jullie kopen een volle bak aan vlooienmiddel terwijl er maar een pipet nodig is.
Super bedankt voor de goede zorgen voor onze lieve punto heel erg bedankt aardig personeel goed en netjes verzorgd
Helaas slechte ervaring met dit pension. Onze hond hier 4 dagen naartoe gebracht, kregen een zieke gewonde hond terug. Hond moest onder behandeling van dierenarts na zijn verblijf. Was éénmalig verblijf voor onze hond.
Ons lieve hondje was vanmorgen weggelopen en is naar het Veenschap gebracht, daar hebben ze haar zo lief en ook nog eens kosteloos opgevangen! Toppers bedankt voor deze geweldige service!
Wat huiverig na alle slechte recensies hebben we onze hond hier toch heen gebracht. Hij was bang maar is ontzettend lief en geduldig behandeld. We kregen een korte samenvatting hoe het was geweest na de tijd. Hij kwam niet met bijtplekjes terug zoals sommigen omschrijven. Prettige ervaring.
Ik moest door omstandigheden uitwijken naar een andere pension voor mijn katten. Dat werd dit pension. Ik heb uiteindelijk de reservering geannuleerd. Dit bedrijf kwam namelijk in het contact zó onprofessioneel over dat ik ze mijn katten niet meer toevertrouwde. Ik heb geen bevestigingsmail gekregen. Ze zeiden dat de bordetella vaccinatie voor kattenziekte is en die niet verplicht is. Dat was ook vaag, want dat klopt niet. De bordetella is voor niesziekte, en die is juist wél verplicht voor pensions. Ze zeiden ook dat het ging om nr 13,14 en 15 in het vaccinatieboekje. Maar na een bezoekje aan de DA bleek dat niet alle boekjes dezelfde nummering aanhouden.. Dus weer verwarring.. Weer contact gezocht, ook als ze dat vaker zeggen dan zijn dieren dus niet goed gevaccineerd, maar daar is niet op gereageerd.. Een maand lang niks gehoord.. Vanochtend heb ik de reservering geannulleerd. En binnen een paar minuten kreeg ik een reactie terug: "oké bedankt voor het doorgeven " ... Dat steekt een beetje.. P.S. Vind het ook wel een beetje dubieus dat sommige reviewers hier hun huisdieren ook meteen achter konden laten in het crematorium wat bij dit pension hoort. Zeker als je dat opteld bij al die andere negatieve reviews over klanten die thuiskwamen met zieke honden of honden met letsel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid