facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Gastelsveer

Info

Een betrouwbaar tweede thuis voor uw hond. Elke hond heeft de beschikking over een binnenhok, een buitenhok en speelweide, indien wenselijk met een vakantiemaatje. Dit alles op een prachtige locatie aan de vliet in het buitengebied van Oud Gastel.

Adres: Gastelsedijk zuid 6, 4751VE Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165-513045
Stad: Oud-Gastel
Route: Gastelsedijk zuid 6
Postcode: 4751VE


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Zundert, Hondenpension Prinsenbeek, Dierenpension Oud Gastel review, Hondenpension Roosendaal, Dierenpension Oud Gastel Facebook, Hondenpension oud en nieuw, Hondenpension met vrije uitloop, Hondenpension Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik breng mijn viervoeters altijd met een gerust hart hier naartoe. De honden worden er optimaal vertroeteld en kunnen heerlijk buiten spelen. Mooie en goed onderhouden rennen, super vriendelijk personeel met verstand van zaken :
Geweldige zorg voor onze honden, Dodge en Sam zijn er helemaal happy en komen altijd goed verzorgd en geborsteld weer bij ons terug.
Fijne hondenpvang , vriendelijke mensen. Hond wil graag weer terug
Enthousiast, schoon, ruime hokken zowel binnen als buiten.
Onze hond gaat hier erg graag, voor dagopvang, naar toe en wordt er goed verzorgd. Verblijven, binnen en buiten, zien er netjes uit. Pension heeft nog een vervelende erfenis van de vorige eigenaren, maar ze werken hard om deze weg te poetsen. Zeker een aanrader om je hond te brengen voor dagopvang of voor de vakantie.
Ze zijn nog druk met het moderniseren maar je hond wordt er prima opgevangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid