facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Faunatuurlijk

Dierenpension Faunatuurlijk

Info

Hondenwelzijnscentrum Faunatuurlijk is een holistische opvang voor honden in huislijke sfeer met veterinaire en biologische ondersteuning.

Geschiedenis

Dierenpension Faunatuurlijk is een kleinschalige opvang voor huisdieren die een tijdelijk onderkomen zoeken. Het dierenpension staat in het teken van dierenwelzijn, diervriendelijkheid en deskundigheid. Vanaf 2011 verlenen wij onze diensten en hopen inmiddels een veilige haven te zijn als de baas even van huis is.

Zorg op maat met veterinaire ondersteuning

Wij streven ernaar alle gasten individuele zorg op maat te bieden, waar wij in het bijzonder kijken naar het karakter van het dier en de gezondheid. Ieder dier, of het nu een hond, kat of knaagdier betreft, heeft een eigen aanpak en verzorging nodig om het een prettig verblijf te kunnen bieden. Wij werken aan de hand van een Verzorgingsplan, samen opgesteld met de eigenaren, om het verblijf van de dieren 'zoals thuis' voort te kunnen zetten. Na het eerste bezoek en indien nodig vaker, ontvangen de eigenaren een Verzorgingsplan retour waarop een compleet en uitgebreid verslag is weergegeven over de pensionperiode. Zo heeft u altijd een goed inzicht hoe het uw huisdier is vergaan. Dierenpension Faunatuurlijk legt daarnaast een accent op veterinaire verzorging waardoor wij geen alledaags pension zijn. Juist de dieren met een medische beperking of een gebruiksaanwijzing zijn bij ons meer dan welkom. Door jarenlange ervaring binnen de veterinaire gezondheidszorg vinden ook dieren met medische beperkingen en/of klachten een vertrouwd plekje bij ons.

Opvang in huislijke sfeer

Het dierenpension vangt haar gasten op in de boerderij waarbij, naast de wettelijke eisen, vooral rekening gehouden wordt met het welzijn van het dier. Wij maken dan ook geen gebruik van kennels en hokken. Dit houdt onder andere in dat roedeldieren in groepsverband worden gehuisvest en dieren die solitair leven ook deze mogelijk geboden krijgen. Er wordt zeker rekening gehouden met huisdieren die moeite hebben met soortgenoten of gewoonweg wegens gezondheidsredenen niet gemakkelijk met anderen gehuisvest kunnen worden. Voor deze dieren bieden wij individuele huisvesting aan; een eigen plekje in de boerderij. De boerderij is aangepast om huisdieren op een vertrouwde manier een leuke tijd en uitstekende verzorging te kunnen bieden. Uw huisdier wordt dan ook gewoon bij ons thuis opgenomen in huislijke, warme omstandigheden.

Biologisch en Ecologisch

Dierenpension Faunatuurlijk richt zich in de bedrijfsvoering op het bio-ecologisch aspect, waardoor wij duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat wij alleen (verzorgings)producten gebruiken die niet schadelijk zijn voor dier en natuur. Hierbij kunt u denken aan reinigingsmiddelen, maar ook zeker aan de voerkeuze. Wij bieden onze gasten dan ook biologisch voer aan, waar oa geen (chemische) toevoegingen in zitten.

Wij verzorgen uw huisdier met liefde voor dier en natuur. Hier zijn wij beiden alleen verantwoordelijk voor, waardoor uw huisdier altijd dezelfde, vertrouwde gezichten om zich heen heeft.

Onze taak

Wij streven ernaar huisdieren een warm en welverdiend onderkomen te bieden, die de thuissituatie zo dicht mogelijk benadert. Welzijn en gezondheid staan hierbij bovenaan. De eigenaar moet met een vertrouwd en gerust hart zijn maatje achter kunnen laten zonder ook maar enig moment van zorgen.

Producten

Tijdelijke opvang huisdieren
Seniorenopvang huisdieren
Biologische diervoeding
Titerbepalingen
Haal- en brengservice
Trimmen



"Elke hond is uniek. Elk dier heeft zijn persoonlijkheid, zijn eigen karakter, zijn eigen rugzakje. De bagage van de hond bepaalt in grote mate de verzorging. Op vakantie in een gezellige huiskamer waar de bank de uitgekozen plek is om te luieren, waar de radio gezellig aan staat, de tuindeur geopend is als de zon schijnt en er samen koffie gedronken wordt. Door de aanwezige veterinaire kennis en ervaring is het verzorgen van honden met een medische beperking geen enkel probleem. Voeding is samen met de verzorging het belangrijkste voor een goed verblijf. Al onze vakantiegasten krijgen daarom biologische voeding: van geperste brok tot vers vlees, blik en gedroogde snacks. We zijn voorstander van titerbepalingen en sluiten niets uit."
Adres: Bovennieuwlandsweg 1, 9541 SZ Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0636434953
ln.kjilruutanuaf@ofni
Stad: Vlagtwedde
Route: Bovennieuwlandsweg 1
Postcode: 9541 SZ



op zoek naar gerelateerd: dierenpension faunatuurlijk assen, bovennieuwlandsweg 1 vlagtwedde, hondenpension veendam, hondenpension stadskanaal, hondenpension groningen, hondenpension provincie groningen, dierenpension assen, hondenpension drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Navodi - natuurlijk voor dieren Navodi - natuurlijk voor dieren 3 km Voedingsadviezen, Bach-bloesemremedies, Veldopstellingen
Haflingerstal Greven Haflingerstal Greven 3 km Wij zijn een kleinschalige haflingerstal met 2 haflingers Florencia en A'lynn. Ze wor...
Hondenschool Zuid-Oost Groningen Hondenschool Zuid-Oost Groningen 4 km Na zorgvuldig te hebben gezocht, besloten wij om onze pup bij deze hondenschool aan t...
Recensies
Lukas is in april 2023 twee weken bij Faunanatuurlijk geweest en in mei 2023 een weekend. Hij heeft het fantastisch gehad. Bij Faunanatuurlijk hebben ze goed voor hem gezorgd. We laten hem met een gerust hart logeren bij Faunanatuurlijk Tot de volgende keer
Onze Murphey is een week op bezoek geweest bij Faunatuurlijk. Hij heeft het goed naar zijn zin gehad en heeft genoten van de aandacht die hij heeft gehad. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Onze Labrador gaat al een paar jaar met vakantie naar Faunatuurlijk. Hij gaat er blij naar toe en komt er blij vandaan. De roedels worden met zorg bij elkaar gebracht en het team zorgt erg goed voor hem. Zo is onze vakantie voor hem ook een fijne tijd. Kortom, deze hondenopvang is een aanrader!
Ik raad Fauna Natuurlijk meer dan aan. Onze pup is hier een dagje geweest voor kennismaking. We werden gedurende de dag op de hoogte gehouden met leuke foto's en filmpjes. T hondje heeft genoten. En veel geleerd want ook voor de socialisatie is dit top. Mooie vertrekken ook, en proper. Wij brengen ons hondje zeker nog eens lang voor een dagje spelen of een langer verblijf!
Skippy heeft een dagje gelogeerd en aan de filmpjes en foto's te zien vond ze het best leuk. Maandag 17 april mag ze 10 dagen logeren.
Het allerbeste hondenhotel die er bestaat Onze hond Nelson komt hier met plezier als wij op vakantie gaan. Als ik zeg, gaan we naar Saskia dan weet Nelson precies waar hij heen gaat en lekker kan spelen. Wij zijn zeer te spreken over jullie en heel fijn hoe er met de honden omgegaan word. Ik kan geen beter hotel bedenken om je hond heen te brengen. Jij vakantie de hond ook vakantie
Zo fijn iedere dag dat wij niet bij haar kunnen zijn door filmpjes en foto’s te zien hoeveel plezier ze maakt met de roedel. Dank je Lucinde en Saskia
We brengen hier altijd de hond heen als we op vakantie gaan. Altijd zeer te spreken over alles en de gang van zaken. Foto's, filmpjes en als er wat is met de hond gaan ze er zelfs mee naar de dierenarts uit voorzorg, mocht het nodig zijn. Hond komt altijd vrolijk en blij hier weer weg. Ook een vakantie voor hem .
Een geweldige plek waar je je hond met een gerust hart achter kunt laten! Onze stabij is er nu 2x geweest en ze zijn super lief voor de honden. Via WhatsApp werden we op de hoogte gehouden hoe het met onze hond ging. Dit is vanaf nu zeker ons vaste adres!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid