facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension "De Bongerd"

Dierenpension

Geschiedenis

Dierenpension 'De Bongerd' is een kleinschalig dierenpension met een
groot hart voor dieren.
Doordat we zo klein zijn hebben we ook de tijd om de dieren extra
aandacht te geven die ze verdienen.
We willen dat ook dat de honden en katten zich hier op hun gemak voelen.
En eigenlijk ook hun het gevoel geven dat ze op vakantie zijn.

Wilt u uw huisdier getrimd naar huis hebben?Dit kan wij hebben een gediplomeerd trimster die u graag advies geeft.

Adres: Heilweg 7a, 6922JC Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316261886
Stad: Duiven
Route: Heilweg 7a
Postcode: 6922JC


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Inloggen Dierenpension de Bongerd, Facebook Dierenpension De Bongerd, Hondenpension Lingewaard, Hondenhotel Duiven, Hondenpension regio Nijmegen, Beste hondenpension Nederland, Hondenpension Veluwe, Dierenpension Ingen
Recensies
Onze Macho is prima verzorgd en opgevangen tijdens onze najaars vakantie. We hebben het leuk kunnen volgen op hun FB pagina. Super bedankt dat jullie zo goed voor Macho hebben gezorgd. Hij heeft onze bank wel gemist.
Slecht te bereiken pension. Een van de 2 honden was overleden, dit probeerden wij door te geven om de reservering te laten vallen maar niet te bereiken. Ze zijn maar 1 uur per dag te bereiken, maar het is dan zo druk dat je er niet tussen door komt. Na dat uur gooien ze er gewoon een stop op en bellen ze ook niet terug. Om deze reden blij dat onze honden hier nooit heen zijn gegaan, geeft een slecht gevoel als je moeilijk in contact kan komen met de mensen die op je honden passen. Na het melden van overlijden per mail ook nooit meer een reactie gehad met condoleren oid, heel koud. Krijg een naar gevoel van deze kennel en zou mijn toekomstige honden hier nooit heenbrengen.
Wat geniet ons meisje toch bij jullie. Het was in het begin wel spannend voor ons alle 3. Van gaat ze het leuk vinden, is zo'n hok niet vervelend, vind ze het niet vervelend om met andere honden een plek te delen. Maar als je vanaf dag 1 zulke vrolijke foto's van je meisje terug ziet dan weetje dat het goed zit. Ik zou het iedereen aanbevelen. Wat een toppers zijn jullie. Liefs Pauline en Casper en pootje van Yara
Onze hond komt hier al jaren, ze heeft het er altijd erg fijn. Personeel is vriendelijk en denken mee.
Een goede opvang voor onze hond Bruce, vriendelijk en deskundig personeel.
Vriendelijk ontvangst, wat ons vooral op viel veel honden bij elkaar in een klein hok . Normaal valt het op als er iets kapot of slecht is onderhouden, we hebben hier echt moeten zoeken of er iets niet kapot was of wel onderhouden , de tuinman was volgens ons op vakantie. Even in het kort, vies , grouw en donker . Het is voor de eigenaar niet te hopen dat ze controle krijgen.
De plek ziet er waardeloos uit en het word dan ook echt tijd voor een nieuw en schoon pand, jammer dat ze hierbij de steken laten vallen en ook nog meerdere honden in 1 kennel doen met geen schone dekentjes. uitstraling is erg grauw en voor mijn gevoel niet diervriendelijk, ik zou mijn hond dus echt nooit naar zoiets brengen! Personeel is vriendelijk maar daar houdt het dan ook bij op.
Net pension met aardige mensen. Onze hond gaat er graag naar toe en wordt goed verzorgd.
Onze hond gaat met veel plezier naar De Bongerd. Het personeel is heel vriendelijk. De hokken zien er niet heel nieuw uit en zijn niet verwarmd. Maar de pensions die dit wel hadden was ik niet tevreden over hoe mijn hond daar van thuis kwam. De Bongerd blijft verbeteren en uitbreiden, goed om te zien dat ze niet stil staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid