facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Benitons

Dierenpension Benitons

Info

Dierenpension Benitons

Geschiedenis

Wij zijn Ton en Benita,
We zorgen graag voor uw huisdier tijdens uw vakantie.

Voor meer informatie: www.benitons.nl

Adres: Boekelseweg 25, 5423 XA Handel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492324154
Stad: Handel
Route: Boekelseweg 25
Postcode: 5423 XA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Gemert, Dierenpension in de buurt, Hondenpension Erp, Hondenpension Bakel, Dierenpension Aarle-Rixtel, Dierenpension Venhorst, Hondenpension Heeze, Hondenpension Mill
Recensies
Top pension. Hondjes gingen er blij heen en kwamen blij terug. Erg netjes allemaal, ruime speelvelden en nette kennels. We brengen de honden zelden naar een pension maar als ze dan weggaan dan hierheen. Dat stuk rijden hebben we er zeker voor over!
Dierenpension benitons zal zeker goed zijn voor de viervoeters die ze op vakantie krijgen. Maar afspraken die komen ze niet altijd na. Op 18 augustus 2022 hebben wij via de mail een afspraak gemaakt om te komen kijken. We kregen te horen dat dat prima was maar vanwege de drukte konden ze ons pas eind oktober begin november ontvangen. Nou, daar hebben wij op gewacht, en ik heb op 16 november 2022 contact opgenomen met pension benitons. Weet je wat ze zeiden.......we zitten vol voor hoogseizoen 2023. We hebben per 1 november "het"opengegooit en het pension was in een aantal dagen volgeboekt. Dus nu hebben we weer niks voor onze viervoeter. Zo ga je tog niet om met mensen die je hun viervoeter toevertrouwen. Ze gaf wel een oplossing, ik moest maar naar een bnb op zoek gaan......... Bedankt!!!
Als je hond je alles is en je kunt haar met een gerust hart achterlaten in een pension dan doen ze het goed. Bij Benitons wordt je warm ontvangen en snappen ze hoe belangrijk een hond voor iemand kan zijn. Ook het feit dat ze rekening houden met vaste haal/breng tijden waardoor de honden zoveel mogelijk rust ervaren vind ik een echt een heel prettig idee.
Wij zijn ontzettend tevreden over dit pension/dagopvang. Onze hond Joep gaat hier met zoveel plezier naartoe. Alle medewerkers hebben aandacht en zorg voor de dieren. Wat zijn wij blij dat onze hond hier naartoe kan!
Heel blij en opgelucht dat ze een weekend konden komen, zo fijne vriendelijke ontvangst. Aandacht voor de hondjes en t ziet er zo gezellig uit. Bedankt namens Jessy en Costa, ze hebben t goed gehad.
Wat hebben onze 2 honden het toch altijd erg naar hun zin hier!!! Het personeel is altijd heel vriendelijk en enthousiast!
Heel goed pension voor hond en kat. Dieren worden er echt in de watten gelegd
Gioia heeft weer een fantastische vakantie bij Benitons gehad. Krijgt de aandacht wat ze zo leuk vindt maar ze laten haar ook groeien zodat ze vrijer wordt en graag speelt met andere hondjes Je hoort en ziet als je er komt dat ze alle dieren zo goed verzorgen. Nogmaals dank je wel voor alle goede zorgen!!!
Lucky voor 7 nachten bij Benitons geweest. De eerste keer ook. Super ervaring mee! Lucky was naar mijn weten tevreden over het verblijf. Nu is Lucky ook niet de moeilijkste hond! Maar zeker komt hij weer logeren als weer zonder hem op vakantie gaan/moeten.
Wij op vakantie hondje op vakantie. Hij is zeer eenkennig maar dat heeft hij het naar zijn zin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid