facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpark Maliskamp

Dierenpark Maliskamp

Info

Dierenpark Maliskamp is gratis toegankelijk en heeft een grote variëteit aan dieren, waaronder konijnen, geiten, vogels, herten en zelfs emu's.

Geschiedenis

Dierenpark Maliskamp is al jaren een centraal middelpunt in de wijk: mooi gelegen tussen de bomen op de noord-oosthoek van de kruising Bernadettestraat – Lijsterbeslaan – Milla de Kampenstraat. Het dierenpark en naastgelegen speeltuin wordt druk bezocht door zowel wijkbewoners alsook door mensen van buiten Maliskamp.



"Wij hebben een breed scala aan dieren zoals wallaby's, alpaca's, damhertjes, schapen, geiten, konijnen, cavia's, ganzen, kippen en een grote voliere met diverse soorten tropische vogels. Het parkje heeft eenopen karakter met gezellige wandelroute, zitbankjes en picknicktafel. Er is een voederautomaat 0,50 en 1 euro munten om de dieren te voeren en het park te helpen bestaan.Het park wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers en verwelkomen u graag, mits u goed en lief bent voor onze diertjes."
Adres: Lijsterbeslaan, 5248AV Rosmalen
Stad: Rosmalen
Route: Lijsterbeslaan
Postcode: 5248AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Maliskamp Events, Speeltuin Rosmalen, Kinderboerderij Rosmalen, Maliskamp speeltuin
Recensies
Klein dierenparkje met verschillende leuke beestjes: geiten, kippen, cavia's, alpacas, hertjes en walibi's. Ook is er een vogelkooi met mooie vogels. Er is een automaat waar je tegen 50 cent en euro's wat voer voor de beestjes kunt halen wat natuurlijk erg leuk is. Aan de andere kant van de weg is een afgezette speeltuin met vanalles en nog wat: Klimrekken, glijbaantjes, schommels en draaidingetjes enz. Erg leuk voor een paar uurtjes plezier. Wel eigen eten meenemen voor in de speeltuin, maar er is ook een supermarktje op de ander hoek van de kruising.
Kom hier heel graag met mijn 2 kleinkinderen. Eerst lekker spelen in de speeltuin er tegenover en daarna dit leuke goed onderhouden dierenpark bezoeken. Soms ook voeren, maar wel uitsluitend met het voer uit de trekautomaten. Vier soorten voer, rond de € 0,50 tot € 1,00 kost het. De kleinkinderen vinden het leuk om te pakken en te voeren dus opa betaald graag die kleine bedragen. Kids blij, dieren blij. Dan kan je dag al niet meer stuk.
Klein en leuk dierenparkje. In combinatie met de speeltuin erbij een mooi uitje om met kleine kinderen naar toe te gaan.
Leuk klein dierenparkje neem wat losgeld mee dan kan je voer kopen om de dieren te kunnen voeden
Leuke, schone speeltuin, leuke diertjes. Kindjes vinden het altijd leuk om naartoe te gaan
Super mooi aangelegd dierenpark met veel verschillende dieren en heel vriendelijke vrijwilligers
Leuk kleinschalig dierenparkje
Leuke kinderboerderij met veel kleine dieren, enkele struisvogels, geitjes en veel cavia's en konijnen. In combinatie met de ertegenover liggende speeltuin prima voor een middagje vermaak.
Het zomerevent is alweer geslaagd en de nieuwbouw van het dierenparkje schiet ook al op, hoogste punt bereikt! 6 oktober 2018: opening van het schitterende nieuwe onderkomen.
Leuk parkje om een kijkje te nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid