facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort
"Je ontdekt de natuur in ons bos vol avontuur. In DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!Ook gek op ons dierenpark? Een abonnement is voordeliger! Een jaar lang genieten van onze dieren én leuke extra’s!"
Adres: Barchman Wuytierslaan 224 , Amersfoort 3819 AC, NL
Telefoonnummer: 033 422 7100
Stad: Amersfoort
Route: Barchman Wuytierslaan 224
Postcode: 3819 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: dierenpark amersfoort openingstijden, dierenpark amersfoort dieren, dierenpark amersfoort parkeren, dierenpark amersfoort korting, dierenpark amersfoort entree, dierenpark amersfoort abonnement, dierenpark amersfoort plattegrond, dierenpark amersfoort honden
Recensies
Mooie dierentuin, met goede parkeer gelegenheid, schone toiletten bij een enkele ontbrak wat zeep. Bij de dieren staat veel informatie wat leerzaam is voor de grote en kleine kinderen. De wandelpaden zijn ruim genoeg waardoor je niet het idee hebt dat het heel druk is. Ook is er veel groen langs de wandelpaden. Het dino gedeelte is recentelijk opgeknapt, de vorige keer dat we er waren, waren sommige dino’s beschadigd, maar nu stonden ze er keurig bij. Ook de speeltuinen, de bootjes en het treintje zijn erg leuk voor de kinderen. Voor het bootje zelf fietsen en sturen betaal je 5 euro. Voor het treintje 1 euro per persoon. Kaartjes vaak online te koop met korting. Digitale parkeerkaart is minder aan te raden. Het scannen daarvan ging voor geen meter, gelukkig via de intercom de laatste cijfers op kunnen noemen van de QR code en mochten we alsnog doorrijden.
Leuk park voor zowel jong als oud. Veel variatie aan dieren en attracties. Minpunt is de hoge entree en dat je daarnaast moet betalen voor o.a. de boottocht en het speelpark. Ook is het aan te raden om zelf eten en drinken mee te nemen aangezien het in het park erg duur is. Er zit veel variatie in de kwaliteit van de hokken, het ene verblijf is prachtig groot en het andere is te klein en sober. Vergeleken met concurrent Wildlands in Emmen waar ze dat volledig op orde hebben is hier nog het een en ander te verbeteren. Qua mobiliteit is het Dierenpark goed bereikbaar. Er is een aparte parkeerplaats voor fietsen naast de entree, dit is echter zonder cameratoezicht.
Zeer gezellig en origineel dierenpark. De dag begon heel rustig, er was weinig volk en je kon op het gemak rondslenteren. Kinderen kunnen boven, tussen, onder en langs de dieren klauteren op mooi aangelegde brugjes, glijbanen, klimpaden enzovoort. Ook het dinopark was meer dan de moeite met heel wat mooie replica's. Overal in het park zijn er ook leuke plaatsen om even te rusten of een drankje te nuttigen. Ik kom hier zeker nog eens op bezoek.
Leuk dierenpark! Parkeren is goed te doen. Wij hadden vooraf tickets en daardoor konden we makkelijk doorlopen. Ze hebben veel leuke dingen om te zien en te doen. Het mooiste aan het park vind ik dat je heel dicht bij de dieren kunt komen. Sommige verblijven zijn klein maar jah.. dat is anno 2022 al gauw. De tijger vond ik er dun uitzien. Verder is de belevenis van de giraffen heel dichtbij wel leuk. Er is ook een waterfiets tour voor 5 euro die vind ik erg tegenvallen. En de waterfiets is erg moeilijk te besturen. Er zijn veel toiletten. Het jammere was dat er veel kraampjes dicht waren. Dus je was een beetje op de hoofd eet locatie aangewezen. Hier stonden alleen maar jongeren. De jongen verbrande zich aan de warmte bakken. Het eten was slecht en de service was gewoon niet optimaal. Super inefficiënt. De dame bij de trein was de vriendelijkste en de leukste die gaf een leuke tour.
Hele leuke dierentuin. Jaren geleden midden in de winter zijn we hier ook al is geweest. Toen was er een witte tijger. Helaas nu denk ik niet meer. Ik vind de opzet van deze dierentuin echt prachtig. Duidelijke route bordjes en een zeer duidelijke indeling. Alle dieren verblijven zien er echt prima uit en je hebt echt voldoende mogelijkheden om de dieren te bekijken. Ook is het mogelijk om je hondje mee naar binnen te nemen maar of je hem daar een plezier mee doet weet ik niet.
Over het park zelf is niet veel aan te merken. Maar op het gebied van personeels verdeling en service is waar het voor mij 2 sterren verliest. 1 personeelslid de gehele gastenservice aan de ingang laten runnen met doorgaande telefoontjes laat het allemaal erg lang duren, dit is alles behalve efficiënt. Het horeca gedeelte van het park is waar het allemaal mis gaat. Onderbegeleid personeel dat rondloopt als kip zonder kop, bestellingen die langer duren dan 35 minuten, zelfs wanneer het om één portie friet gaat. Eventuele vragen binnen het restaurant weet het personeel dan ook geen raad mee. Erg leuk park met mooie dieren, maar op gebied van service en horeca zouden veranderingen het voor de gast zowel meer uitnodigend als fijn kunnen worden ervaren.
Dino park, dierentuin en een grote speeltuin in 1! Heel net en verzorgd park, waar je makkelijk een hele dag kan vertoeven. Het is een ruime dierentuin, met overal speeltoestellen of glijbanen om het avontuur compleet te maken! Het dino park is ruim en je komt er veel verschillende beelden van de dino’s tegen, sommige mogen wel weer een “opknap beurt” gebruiken. Puntje van kritiek vind ik wel de toiletten, ze zijn goed verdeeld over het park, maar aan de hygiëne mag gewerkt worden. Daarnaast, vind ik voor de hoeveelheid bezoekers dat de wc’s te klein zijn opgezet, er lange rijen zijn omdat er dan maar 1 of 2 zijn. Daarnaast moet je voor het treintje, draaimolen en het water bootje betalen. Om de rijen te onderdrukken snap ik het ergens wel, maar ik vind eigenlijk dat het bij de entreeprijs in zou moeten/ mogen zitten. Maar zoals ik al zei een super leuke plek om zeker eens te bezoeken.
Mooie dierentuin met een grote variatie dieren, waarvan je er enkele niet vaak tegenkomt. Alles was proper en zeer kind vriendelijk, met overal wel wat activiteiten of bezienswaardigheden voor de kinderen. Ook het dinopark is een leuke toevoeging waar ze gek van waren! Er is ook een mooi 'museum' met wat schedels van oud-bewoners en een indrukwekkende mierenkolonie
Niet al te groot, leuk en overzichtelijk om met je kids heen te gaan. Voor hun veel klim klauter en tunnel routetjes. Na een paar uurtjes heb je t wel gezien. Een paar bammetjes meenemen is aan te raden. Mocht je dan graag een patatje zonder gekkigheid willen halen kan je beter langs het kleine kraampje bij dinopark halverwege de route gaan, want het restaurant heeft een behoorlijk langzame doorloop ivm dat er maar 1 kassa open was.
In bos gelegen mooie schone overzichtelijke Zoo met onder andere goed verzorgde neushoorns, giraffen en olifanten. Alles goed te bereiken dmv brede paden. Niet te vergeten was de huisvesting van dieren, soms gehuisvest in thema gebouwen, zoals het domein van de leeuwen. Aanrader voor jong en oud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid