facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor

Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor

Info

Het Knaagspoor is een konijnen- en knaagdierenopvang in Ridderkerk.

Geschiedenis

Kijk regelmatig op deze pagina om op de hoogte te blijven van plaatsingen en gebeurtenissen in het opvang.
Maakt niet uit of je als vrijwilliger bij de opvang werkt, een dier geadopteerd hebt of gewoon dieren leuk vindt - iedereen is hier welkom.

Kijk ook op onze officiële website.



"Dit dierenasiel is vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten voor bezoekers. U kunt enkel op afspraak langskomen."
Adres: Kastanjelaan 27a, 2982CM Ridderkerk
Telefoonnummer: 0883437140
Stad: Ridderkerk
Route: Kastanjelaan 27a
Postcode: 2982CM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 16:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 16:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Ridderkerk honden, Knaagdierenopvang Rotterdam, Knaagdierenopvang Zoetermeer, Knaaghof, Dierenasiel Rotterdam, Knaagdierenopvang Gelderland, Knaagspoor facebook, Knaagdierenopvang Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting ANDERS Stichting ANDERS 2 km Bezoekje aan de bedrijfsarts voor mij man. Zeer professioneel en lief ontvangen met e...
Recensies
Erg veel lieve diertjes in de opvang hier en wij hebben er ook eentje uitgekozen om mee op speed-date te gaan voor ons konijn... Al was kiezen bijna onmogelijk! De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en behulpzaam, we kregen alle tijd om rustig te kijken en te aaien. Hopelijk matchen onze vriendin en deze vent goed!
Fijne en helaas nodige organisatie die met veel liefde en kunde knaagdieren en konijnen verzorgen. Gelukkig is er een streng proces voordat je een van hun diertjes kunt adopteren. Wij hebben hamster Frumpy hier op mogen halen en een geweldig huisje mogen geven. Ze geven alle informatie van A-Z en indien nodig helpen ze je met alle vragen. Frumpy is inmiddels een gezonde en vooral vrolijke kerel, ik wil het knaagspoor bedanken voor de opvang en hun aandacht & tijd.
Zaterdag 24 september 2 konijntjes geadopteerd, Sprinkles en Brave, personeel is zo goed en liefdevol voor alle beesten, de vanggroep die de beestjes op straat redden, de vrijwilligers, kortom KNAAGSPOOR een dikke pluim‼
Super vriendelijke medewerkers, goed georganiseerd met kennis van zaken, goede service. Wij hebben met succes een nieuwe partner voor ons konijn gevonden, nadat zij recent haar vorige partner heeft verloren. Echte aanrader als je ook een partner zoekt voor je konijn dat nu alleen zit!
Ons konijntje laten koppelen bij het Knaagspoor! Hele geslaagde koppeling en ook heel veel informatie gehad! Zou zeker aanraden om hier een konijntje te halen!
Behulpzaam, goede en vlotte communicatie via e-mail. Duidelijk m.b.t. wat we van de konijnen konden verwachten, ook erg goed in hun advies. Het zijn absoluut mensen die veel kennis hebben over hun werk en ik zou Knaagspoor zeker aanraden!
Super lieve en toegewijde mensen,met enorm veel liefde voor de konijnen,Cavia's,ratjes en muizen. Wij hebben nu een super lief konijnen vriendje voor onze Sterre gevonden
Goed verzorgde konijnen en professioneel personeel, gezamenlijk met een van de ervaren verzorgsters een eerste ontmoeting georganiseerd tussen onze vlaamse reus en een toekomstige vriendinnetje. Opzoek naar een vriendje of vriendinnetje of zelfs een paartje dan is dit een uitstekende plek om dat te vinden.
erg aardige medewerkers! we wouden een hamster adopteren en we kregen snel terug te horen, we hebben nu 5 maanden lang dit hamstertje en ze is erg lief. van wat we zagen ziet alles er verzorgt en schoon uit. de medewerkers maken ook zorgen dat de diertjes bij een goede huis komen en dat is erg fijn te zien aangezien hamsters vaak geen goeie thuis vinden kunnen. wij waren zo blij met deze plek dat wij gelijk een donatie gemaakt hebben samen met het adopteren van onze hamster.
Vandaag een cavia bij Knaagspoor mogen adopteren. Onze tweede cavia hier vandaan, en de service was weer erg prettig en goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid