facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenopvangcentrum Gouda

Dierenopvangcentrum Gouda

Info

Het Dierenopvangcentrum Gouda vangt de honden en katten uit omgeving Gouda en omstreken op. Zoekt u een maatje? Kom eens langs bij ons.

Geschiedenis

Asielen

Jaarlijks raken tienduizenden honden en katten hun thuis kwijt, omdat ze verdwalen, worden gedumpt of omdat er door omstandigheden niet meer voor hen kan worden gezorgd. Al deze dieren worden liefdevol opgevangen in één van de opvangcentra van de Dierenbescherming. We bieden hen tijdelijk onderdak en ze krijgen extra medische verzorging, als dat nodig is. Wat we voor deze dieren willen, is boven alles een nieuw thuis. In negen van de tien gevallen lukt dat snel.

Dierentehuis Midden-Holland

Stichting Dierentehuis Midden-Holland is gelieerd aan de Dierenbescherming. We vangen honden en katten op uit Gouda en omstreken. Dit gaat om zowel zwerfdieren als afstandsdieren.
Als je een dier naar het Dierentehuis wilt brengen, moet hier altijd een afspraak voor gemaakt worden.
De dieren die wachten op een nieuwe baas kun je vinden op onze website onder het kopje asieldieren. Deze website wordt elke dag bijgewerkt.

Heb je een zwerfkat lopen? Neem dan telefonisch contact op met het Dierentehuis.

Denk je erover om een lieve huisgenoot aan te schaffen, neem dan eens een kijkje in het asiel of bel voor inlichtingen.



"Vanwege de coronamaatregelen is ons dierenasiel tijdelijk gesloten voor bezoekers. U kunt langskomen op afspraak."
Adres: Groenhovenweg 501, 2803DL Gouda
Telefoonnummer: 088-8113490
ln.gnimrehcsebnereid@aduog
Stad: Gouda
Route: Groenhovenweg 501
Postcode: 2803DL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 16:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 16:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00
Zaterdag: 13:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dierenopvangcentrum gouda gouda, dierenasiel gouda katten, dierenasiel gouda kittens, dierenasiel reeuwijk, dierenasiel gouda honden, dierenasiel waddinxveen, dierenasiel boskoop, kittens gouda
Recensies
Wij hebben knappe 2 kittens bij dit asiel geadopteerd. Wat een fijne mensen werken/zijn vrijwilliger daar, met voldoende kennis. Het zou bij deze kittens tijd kosten voor ze ons zouden vertrouwen. Vanaf het begin een eerlijk verhaal en in de tussentijd fijne tips gekregen. Inmiddels zijn we 4 weken verder en liggen onze beide mannen op onze schoot. Genieten! Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en hulp!
Goede ontvangst, heldere uitleg en hulp bij het beantwoorden van alle vragen. Alles zag er netjes en schoon uit hart voor de dieren
Altijd goed, alleen jammer dat ze telefonisch slecht bereikbaar zijn, dat heeft te maken met vrijwilligers. Gemeente kan beter hier subsidiëren dan andere zaken waar je van denkt .....
Mijn kat Snoopy laten inslapen na meer dan 21 jaar, dus het kattenvoer dat ik over had afgegeven bij het asiel
Mooi asiel met hele lieve dieren. Hier werken allemaal mooie mensen met een groot hart voor dieren. Ben al jaren heeeel blij met mijn knuffelkater....waar ik ben daar is hij...
Wij hebben Kelly, een onwijs mooie maar bejaarde Herdershond uit het asiel gehaald. We zijn over het algemeen goed geholpen. De meegekregen informatie was wat algemeen, maar het gedrag zoals bekend in het asiel is goed besproken. Veel dingen waren achteraf gezien wel anders dan verwacht, maar de kennis en kunde vanuit het asiel is zeer noemenswaardig. Wij zijn uiteindelijk zeer blij met haar, hoewel er wel wat haken en ogen en lastigheden aanzitten die wij liever eerder hadden geweten. Daarnaast is ook niet alles bij het Asiel bekend natuurlijk.
Slechte ervaring gehad. Dier uit Asiel gehaald, bleek ernstige problemen te hebben welke ongeveer 100/150 euro hogere kosten per maand heeft dan vooraf besproken. Asiel kan hier niets in betekenen, Persoonlijk zou ik in dit asiel alleen een dier adopteren na een uitgebreide controle van een onafhankelijke dierenarts. Medewerkers zijn betrokken met de dieren, maar zijn niet in alle gevallen kundig genoeg blijkbaar om om te gaan met zieke dieren. Achteraf heb ik dus een enorme liefde ontwikkeld voor mijn nieuwe huisdier, maar kan ik helaas niet meer op vakantie vanwege de extreem hoge zorgkosten voor mijn dier. Dit is jammer. Gelukkig is mijn nieuwe huisdier wel erg gelukkig nu en dat brengt mij ook een hoop geluk.
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Heb er 2 geweldige kittens geadopteerd.
Wanneer u een hond of poes wil aanschaffen neem dan zeker eens een kijkje op de site van Dierenopvangcentrum Gouda. Er zitten daar vele lieve dieren die om verschillende redenen daar beland zijn. Wanneer u een poes of hond ziet kunt u een afspraak maken voor een bezoek om te kijken of er een klik is van beide kanten. De medewerker en vrijwilligers werken hier met veel liefde voor de dieren. Maar ondanks hun liefde verdienen al deze dieren een "gouden" mandje/thuis waar zij geliefd worden. Geen enkel dier wil alleen in een hok wonen, het wil geliefd worden. Top medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam!
Zeer goed te woord gestaan met duidelijke uitleg. Er werd echt de tijd voor genomen en ze gaan gelukkig niet over 1 nacht ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid