facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenopvang/ hotel Maxi-Paxi

Dierenopvang/ hotel Maxi-Paxi

Info

Particuliere kleinschalige dierenopvang/ hotel voor kleine huisdieren behalve honden, katten en fretten. Afstand, adoptie, vakantieopvang en herplaatsing.

Geschiedenis

Kleinschalige dierenopvang voor alle dieren waar mensen om welke redenen dan ook niet meer voor kunnen zorgen. Wij nemen deze dieren op en proberen nieuwe baasjes voor ze te zoeken. Bijna alle kleine huisdieren zijn welkom mits we er goede behuizing en ervaring mee hebben. Geen honden/ katten en fretten. Alleen afstandsdieren, voor gevonden dieren wendt u zich tot de dierenambulance.



"We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 10:00 - 12:00 + van 13:00 - 16:00. Op zaterdag van 09:00 - 12:00"
Adres: kooikersweg 392, 5224az 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 06-23072743 na 19.00
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: kooikersweg 392
Postcode: 5224az


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 19:00 - 21:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 19:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenopvang Dierenopvang 284 meter We zochten een hond, ik wou er 1 uit het asiel nav eerdere positieve ervaring. Na ee...
Dierentehuis Den Bosch Dierentehuis Den Bosch 6 km We zochten een hond, ik wou er 1 uit het asiel nav eerdere positieve ervaring. Na ee...
Recensies
We zochten een hond, ik wou er 1 uit het asiel nav eerdere positieve ervaring. Na een afspraak te hebben gemaakt voor een date met Nico, zijn we gezwicht voor zijn spaanse charmes. Hij heeft in, nu bijna 3 maand, ontzettend veel geleerd gezien hij voornamelijk een zwervers bestaan heeft gehad. Training met hem gaat nog door en vooral nu specifiek gericht op impuls controle, hij wil nog te graag spelen met andere honden en katten. Maar ik zei na een week al: Nico heeft een gouden bank en wij een gouden hond. Nico is te volgen op Tiktok als nico-the-stafford. Volg voor meer updates over Nico.
Heel fijn dierenasiel met vriendelijk personeel en schone ruimtes voor de dieren. We hebben 2 katjes uit dit asiel en we zijn er super blij mee.
Zoo dankbaar aan de team verzorgers van Dierentehuis , ze hebben de kitten van mijn dochtertje zo goed verzorgt & ze zien er heel mooi gezond uit & zijn zo lief voor mijn dochtertje geweest , ze heeft nog eens wat kitten voeding gehad , wat ben ik de team zo dankbaar . Lots of Love Bedankt .
Tot nu toe zeer goede ervaring hoop dat het zo verder gaat en dat ze mij snel kunnen helpen met mijn probleem. Is voor mij gelukkig de eerste keer in mijn leven 68 jaar dat ik gebruik wil maken van hun diensten.
Gebeld vragen of ze kattenbak vulling wijdde hebben houtkorrels maar niet Advies voedselbank voor dieren heb ik gedaan ze waren er blij mer
Hele lieve zorgzame mensen die geweldig voor de dieren zorgen.en prachtige dieren.die een geweldige thuis verdienen.
Daar hebben wij Nico de Stafford weg gehaald
Ze zijn hier lief voor onze hondjes, ze gaan er graag naartoe.
Onze honden gaan nu een tijdje naar de dagopvang en dat bevalt super. Een van onze honden vindt mensen soms nog een beetje eng maar ze liet zich de eerste dag al aaien en knuffelen door de medewerkers van het Dierentehuis. Dat geeft wel aan hoe goed ze voor de dieren zorgen!
Vriendelijke medewerkers, die écht aandacht hebben voor de dieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid