facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenoppas Rhenen

Dierenoppas Rhenen
"hondenuitlaatservice en dierenoppas/kattenoppas aan huis in Rhenen, Elst en omgeving."
Adres: Van Bentheimhof 63 , Rhenen 3911 JN, NL
Telefoonnummer: 06 51664902
Stad: Rhenen
Route: Van Bentheimhof 63
Postcode: 3911 JN



op zoek naar gerelateerd: Hondenuitlaatservice Rhenen, Hondenuitlaat Rhenen, Kattenoppas Veenendaal, Hondenoppas Rhenen, Hondenuitlaatservice Veenendaal
Recensies
Denise is een hele goede, deskundige en vriendelijke oppas voor onze honden. Coco gaat graag met haar mee naar het bos. Daarnaast zorgt Denise soms voor onze vogels en cavia's. Dit alles naar onze tevredenheid.
Lieve Denise,Sinds 2015 liet zij onze eerste hond zeer regelmatig uit. Geen gemakkelijke hond, maar ze draaide haar hand er niet voor om. Tot op de laatste dag voor zijn overlijden heeft ze hem uitgelaten. In 2020 kregen we een pup, vanaf het begin liet ze hem incidenteel uit omdat onze werksituatie veranderde. We kregen tegelijkertijd met de pup in 2020 een kitten. Het bleek een lieve kat maar ze heeft snel stress, krijgt medicatie en speciale zorg. In de zomer van 2022 gingen we voor het eerst op vakantie. Denise heeft voor de kat gezorgd, medicatie toegediend en leuke foto's gestuurd naar ons. Wat een geruststelling. Denise zorgt goed voor huis en dier. Met een gerust hart laat je alles achter. We zijn zeer te spreken over haar diensten. Persoonlijk, warm en liefdevol. Ook zijn er zeer veel voordelen aan haar persoonlijke manier van werken! Wil je een korte wandeling bijvoorbeeld na operatie van de hond. Is het buiten te warm, ze past de wandeling met gemak aan. Ook heeft mijn man 2 keer met spoed in het ziekenhuis gelegen, op stel en sprong zorgde Denise voor onze hond. We zijn haar dankbaar! Een geweldige service!
Denise laat al jaren onze honden uit op vaste dagen. We kunnen altijd op haar vertrouwen. De honden zijn gek op haar. Ook zorgt ze af en toe voor onze kat als wij op vakantie zijn. Naast dat ze haar eten geeft, neemt ze ook de tijd om aandacht te geven.
Denise gaat elke week uit met onze honden, waarvan 1 hond met gebruiksaanwijzing. Ik vond het dan ook spannend om die ene hond uit handen te geven. Maar Denise heeft mij gerust kunnen stellen dmv de foto's en de filmpjes. Het gaat hartstikke goed! Na mijn bevalling, tijdens de kraamweken zal Denise dagelijks met hen uit gaan, dus voor nu is er al een prachtige basis! Vooraf kwam Denise voor een intakegesprek en een week later gingen we ook samen de honden uitlaten. Denise komt vast over, ze is niet voor 1 gat te vangen. Wij zullen in de toekomst dan ook vaker gebruik maken van haar diensten! Ik beveel haar dus van harte aan!
Regelmatig gaan wij voor een weekend of langer weg en dan zorgt Denise op een geweldige manier voor onze katten. Ze is elke dag zeker een half uur bij de katten, zodat ze ook de tijd heeft om hen de nodige aandacht te geven. Naast de geweldige verzorging, heeft ze ook nog tijd om af en toe een berichtje over de katten te sturen. Wij zijn zo altijd met een gerust hart op vakantie: de katten eerst 4, straks 5 kunnen heerlijk thuis blijven en krijgen een geweldige verzorging. Bedankt Denise!
Denise zorgt regelmatig voor onze dieren: katten, geiten, schapen en kippen. Dat doet ze fantastisch! Ze is er altijd op de afgesproken tijd, tijdens het verzorgen van de dieren neemt ze foto’s waardoor wij vanaf ons logeeradres kunnen zien dat het goed met de beestjes gaat. Denise is paraveterinair gediplomeerd, waardoor zij ook medische verzorging kan verlenen en alert is op ziekte of abnormaal gedrag bij de dieren. Onze dieren zijn helemaal vertrouwd met Denise, want ze voelen dat Denise dol is op alle dieren die ze verzorgt. Ik kan Denise zeer aanbevelen voor een onbezorgde vakantie voor zowel uzelf als uw dieren!
Denise zorgt al sinds november 2015 elke paar weken voor onze katten. Wij vertrouwen haar 100% met onze dieren, zelfs als ze ziek zijn, en natuurlijk ook met ons huis. Denise is gediplomeerd en heeft veel ervaring met dieren bij verschillende asielen, wat heel belangrijk is als je dieren medicijnen moeten krijgen of moeilijk zijn. Daarnaast houdt zij wel van dieren en maakt snel een band met ze. Onze katten zijn niet makkelijk, omdat ze allemaal een leven als zwerver achter de rug hebben. Wij hebben eentje die absoluut weigert om in een mandje te worden geplaatst. Wij gingen dus jaren niet meer met vakantie omdat wij niet alle katten naar een pension konden brengen. Daarnaast voeren wij een aantal verwilderde zwerfkatten in de buurt, en moesten daar ook een oplossing voor vinden. Sinds afgelopen jaar durven wij weer wel met vakantie te gaan. Wij zijn 2 keer weggeweest, en elke keer heeft Denise ons 2 keer per dag ge-WhatsApped om te laten weten en zien hoe het met de katten ging. De laatste keer was een van de katten ziek maar wij gingen toch even weg omdat wij al hadden geboekt, met het idee om snel terug te komen als het erger werd; Denise heeft bijzonder veel aandacht aan haar besteed, wat heel erg geruststellend was. Ik vind de tarieven van Denise heel bescheiden, gezien de uitstekende service die zij aanbiedt. Wij zouden onze katten niet met iedereen vertrouwen; je geeft je huis sleutel ook niet aan iedereen. Denise is echter heel erg betrouwbaar, en onze katten vinden haar leuk!
Denise is toegewijd, betrouwbaar en heeft een natuurlijk overwicht wat heel fijn is bij 1 van onze honden. Onze honden zijn gek op haar! Daarnaast zorgt zij voor onze katten als we op vakantie zijn. Die dan veel aandacht van haar krijgen! Wij zijn heel blij met haar!
We vonden het erg spannend om de zorg voor onze 3 katten voor het eerst aan een vreemde over te laten. Normaal werden ze verzorgd door mijn ouders, maar die waren mee op vakantie! Een aantal maanden geleden was dat ook het geval en toen hebben we de katten in een pension gedaan. Dat was geen succes, ze zijn erg bang geweest en wilden niet eten, dus we besloten ze dat nooit meer aan te doen. En toen was daar Denise! We kregen haar folder in de bus en besloten het erop te wagen. Een zeer prettig kennismakingsgesprek volgde en een maand of 2 daarna kwam ze een paar dagen op ons drietal passen. We werden dagelijks via Whatsapp op de hoogte gehouden over het wel en wee, ook d.m.v. foto's en filmpjes. De eerste dag was het voor 2 van de 3 nog wat wennen maar na een dag waren ze Denise gewend en mocht ze ze aaien. Iets wat best uniek is voor onze bangerdjes. Ook de post en de plantjes werden goed verzorgd, dus het was erg fijn thuiskomen. Inmiddels hebben we vier katten en zorgt Denise een paar keer per jaar voor onze katten als wij op vakantie zijn, wel zo fijn voor ons, de katten én mijn ouders!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid