facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenoppas Poespas

Dierenoppas Poespas

Info

Dierenoppas bij u thuis in Nieuw-Vennep en omgeving. Uw huisdier wordt bij u thuis verzorgd. Honden worden uitgelaten in een groep of individueel!



"Uw dieren worden bij u thuis in hun vertrouwde omgeving verzorgd. Dus geen verhuis-stress, geen nieuwe omgeving maar de juiste zorg op maat.Soorten service* Honden uitlaatservice groeps of individueel* Verzorging bij u thuis* Bezoek van dieren op locatie andersdan bij u thuis."

"Uw dieren worden bij u thuis in hun vertrouwde omgeving verzorgd. Dus geen verhuis-stress, geen nieuwe omgeving maar de juiste zorg op maat.Soorten service* Honden uitlaatservice groeps of individueel* Verzorging bij u thuis* Bezoek van dieren op locatie andersdan bij u thuis."
Adres: Nierop, 2151 Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 31630400488
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Nierop
Postcode: 2151



op zoek naar gerelateerd: Hondenoppas Nieuw-Vennep, Kattenoppas Hillegom, Kattenoppas Lisse, Kosten kattenoppas aan huis, Dierenoppas aan huis prijs, Honden ophaalservice, Hondenopvang Abbenes, Lin's doggy doggy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pluis Kattenkapper aan Huis Pluis Kattenkapper aan Huis 821 meter Pluis Kattenkapper aan huis � Voor het scheren, plukken en ontklitten vd vacht van uw...
Thandiwe Mchumba Ashanti Thandiwe Mchumba Ashanti 1 km Thandiwe Mchumba Ashanti-Luna Geboren: 10-06-2010 Vizara Nenga Nenga-Jazz Geboren:...
Pixie-Bob en Maine Coon cattery Kianadutch Pixie-Bob en Maine Coon cattery Kianadutch 1 km Pixie-Bob en Maine Coon cattery Kianadutch
Hondentrimsalon Milou. Hondentrimsalon Milou. 2 km We zijn heel erg tevreden over de trimsalon. Onze Joy had als pup bij een andere trim...
Recensies
Wij konden dankzij Marjelle echt genieten van onze vakantie! Ik heb me geen moment zorgen gemaakt om onze katten. Ze heeft enorm goed voor Kees en Luna gezorgd. Ik raad haar echt iedereen aan! We kregen iedere dag foto’s en filmpjes van de katten doorgestuurd waar zij met ze aan het spelen was en wanneer de katten lekker aan het eten waren. Ons huis werd zelfs even haarvrij gemaakt voordat we thuis kwamen. Wij vragen haar volgend jaar zeker weer om voor ze te zorgen!
Marjelle heeft in onze vakantie 2 weken op onze 2 katten gepast. Elke dag kwam ze langs om ze aandacht te geven. Ze maakt de kattenbak schoon, geeft ze water en eten. Maar ook belangrijk is dat ze ze even lekker buiten laat en aandacht geeft. Als je katten zich na je vakantie niet boos omdraaien en weglopen dan weet je dat ze het goed hebben gehad en verwend zijn met snoepjes. Elke dag kregen we een update met filmpje en foto. Erg leuk! Voor een volgende vakantie vragen we Marjelle zeker weer om onze 2 katten te verzorgen.
Marjelle heeft tijdens onze afwezigheid voor onze hond Luna gezorgd. We werden regelmatig op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes via whatsapp. Luna werd uitstekend verzorgd, Helemaal top !
Super blij zijn wij Marjelle! Wij kunnen lekker onbezorgd op vakantie terwijl onze katjes liefdevol door haar worden verzorgt. Altijd als we terugkomen ziet alles er netjes uit, ligt de post op de bar en bovenal zien onze katers er goed en gelukkig uit.
Nadat we een onverwachte maar zeer welkome last minute vakantie hadden geboekt, bleef er nog 1 zorg over. Wat doen we met de katten? Gelukkig was daar Dierenoppas Poespas! We hebben contact opgenomen met Marjelle Vermeulen van Dierenoppas Poespas. Gelukkig had zij tijd om voor de katten te zorgen en nadat zij telefonisch haar diensten verder had toegelicht heeft Marjelle zeer snel en accuraat een offerte opgesteld. Na akkoord mijnerzijds, is Marjelle langsgekomen om met ons en de katten kennis te maken, heb ik haar uitgelegd hoe ik graag zie dat de katten verzorgd worden en heeft Marjelle de sleutel gekregen. Dit alles gaf een goed gevoel en wij zijn dan ook met een gerust hart vertrokken. Marjelle heeft ruim de tijd genomen om ze eten te geven, met ze te knuffelen, te spelen, te borstelen en te aaien. Ze hebben een heerlijke tijd gehad. Dagelijks kregen we een update en leuke foto's toegestuurd; van katten die lekker lagen te slapen tot etende katten en katten die aan het spelen waren. Eén weten we zeker: volgende keer bellen we Marjelle weer!
Ze is super lief met onze hond Tess. Heel leuk voor ons is dat we altijd wel een filmpje of foto van haar krijgen. Ik zou zeggen, stop met verder zoeken, je huisdier is in goede handen bij Poespas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid