facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenoppas Epe

Info

Professionele & liefdevolle dierenzorg & dierenoppas aan huis in Gemeente Epe

Geschiedenis

Dierenoppas & dierenverzorging aan huis

In vele gevallen is de aanschaf van een huis- of gezelschapsdier weloverwogen genomen en is de daarbij behorende verzorging onder normale omstandigheden geen probleem.

Toch kunt u in de situatie komen dat het wenselijk is om deze zorg uit handen te geven. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan; vakantie, een weekendje weg of een dagje uit…..

Het kan ook zijn dat u door persoonlijke omstandigheden hulp bij de verzorging van uw dieren nodig heeft en misschien ook voor een langere periode.

Dàt is waar Dizoma om de hoek komt kijken! Mijn naam is Michelle Wolf en “Dizoma” is mijn bedrijf in “dierenzorg op maat”.
Informatie over diensten, werkgebied en tarieven kunt u lezen op de website www.dizoma.nl.

Adres:
Telefoonnummer: 06-46357105
Stad: Emst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenuitlaatservice ''FF Uit'' Hondenuitlaatservice ''FF Uit'' 122 meter Beste uitlaatservice in de regio. Onze Ollie gaat graag met ze mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid