facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenoppas Amersfoort

Dierenoppas Amersfoort

Info

Individuele hondenuitlaatservice, dierenverzorging aan huis & hondentraining. Neem contact op via www.dierenoppasamersfoort.nl

Geschiedenis

Volg onze pagina om elke dag leuk dierenfilmpjes te bekijken van alle dieren waar wij voor zorgen tijdens de vakantie van hun baasjes! Neem ook eens een kijkje bij de unieke producten in onze webshop!



"Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat? Stuur gerust een bericht, wij helpen je snel & goed verder!"
Adres: Weegbreestraat 37, 3765XA Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 0655504807
Stad: Soest
Route: Weegbreestraat 37
Postcode: 3765XA



op zoek naar gerelateerd: snuffelmat dierenoppas amersfoort, hondenopvang amersfoort, hondenoppas amersfoort, kattenoppas hoevelaken, hondenoppas gezocht amersfoort, hondenoppas amersfoort vathorst, hondenuitlaatservice amersfoort, kattenopvang amersfoort
Recensies
Had contact opgenomen via de mail omdat ik twijfelde over 2 maten voor een tuigje voor onze cairnterriër. Kreeg goede informatie en ook dat bij dit ras beter een tuigje met een 'korte' rug beter is. Wat een goede en fijne service en snel geleverd . Had dit eerder moeten weten zo fijn wandelen :
Al vaak en veel honden benodigdheden besteld. Teveel om op te noemen. Zo o.a. ook een prachtig y-tuigje voor mijn pup die er heel snel aan gewend is. Altijd super tevreden. Voor advies bereikbaar en super service. Zegt het voort, dat doe ik ook geregeld
Goede en snelle service en ze leveren top kwaliteit! Erg blij met het gevoerde y-tuigje van anny X met bijpassende biothane 3 meter riem, naamtag en orbiloc lampje! Aanrader!
Ik heb al veel producten bij Dierenoppas Amersfoort besteld, een Anny-X tuigje met lange Biothane honderiem, super handig en zeer gemakkelijk schoon te maken. Yakstaven die Puck erg smakelijk vindt! Een prachtige mouflon schapenvacht, waar ze heerlijk op ligt. Producten van bioron, bokashi en veendrenkstof iets wat ik altijd al gebruikte maar nu gemakkelijk bij Dierenoppas Amersfoort meebestel. Dan nog de STOP! Animal bodygard natuurlijke teken/vlooiendruppels en de spray, in combinatie met de Anti- Tekenband van Dierenoppas Amersfoort, waar ik er al meerdere van besteld heb, het leuke ervan is dat ze ook op maat en kleur gemaakt kunnen worden, zie op de foto, trotse Puck! Verder kan ik je Dierenoppas Amersfoort zeker aanbevelen, goede service, altijd antwoord op je vragen, vriendelijk en prima producten. Al met al een zeer tevreden klant en hond Puck!
Wat een goede service bij dit mooie bedrijf. Email gestuurd en gelijk antwoord terug waar door ik mijn bestelling meteen kon plaatsen. Deze had ik de volgende dag al in huis. Super netjes verpakt een leuk kaartje en informatie folders erbij!! Zeker 5 sterren waard Ik kocht de EM-X kralenketting voor onze VEO. Oost Europese Russische herder.
Wat een geweldige winkel, geven snel en goed advies! Heb er mijn tuigjes van Anny-X gekocht maar ook de yakstaaf en de hennepzaadolie en natuurlijk ook lekkere kauwbotjes van ons Saartje, die helemaal blij daarmee is!
Bij mijn zoektocht naar een badjas voor onze Golden Retriever gaf iemand mij de tip om hier eens te kijken. Wat een mooie collectie, dus de keuze was snel gemaakt. De communicatie via de mail was superduidelijk en het pakketje werd heel snel bezorgd. Mét iets lekkers voor onze hond. Complimenten Lisanne!
Na lang zoeken naar een geschikt tuig kwam ik bij Dierenoppas Amersfoort terecht. Ik zocht specifiek naar een Y-tuig wat niet in de oksels zat. En die heb ik gevonden! Dit Anny-X tuig zit mijn hond als gegoten! Gegaan voor de maat S. Willow is 17kg met een borst maat van 42 cm. Ook hij is super blij met zijn nieuwe tuigje, hij kan er naar hartelust mee rennen en gek doen. En het staat hem ook nog eens goed!
Super blij met deze fijne zaak. Alles is steeds tip top in orde alsook snel en zeer verzorgd geleverd. Ik bestelde een tijdje geleden ook een heel mooi gevoerd y-tuigje met een geborduurde naamtag voor onze Bob. Ondertussen is dat reeds gewassen en is ook bewezen dat het ècht goede kwaliteit is en ook nog eens kleurecht. Kortom ik ben een tevreden klant!
Ben zeer tevreden, heb voor max een riem tuigje en tekenbandje gekocht. De service is ook zeer goed niks is te veel qwa vragen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dierenoppas Amersfoort.

Soest artikelen voor huisdieren

openingstijden, locatie, vervoer. Weegbreestraat 37 soest huisdieroppas kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dierenoppas Amersfoort adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dierenoppas Amersfoort. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dierenoppas Amersfoort delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid