facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum

Info

Welkom op de Facebook pagina van Dierenkliniek Winsum!
Hier kunt u terecht voor allerlei nieuws, foto's en leuke acties.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Dierenkliniek Winsum!
Hier kunt u terecht voor allerlei nieuws, foto's en leuke acties. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar (van 17.30 tot 8.00 uur en in het weekend voor spoedgevallen).



"Onze praktijk levert hoogwaardige veterinaire kennis waarbij persoonlijke aandacht en liefde voor het dier heel belangrijk is.We zijn makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht u moeten wachten is er koffie en thee. Natuurlijk is een wandeling in het mooie dorp Winsum ook een optie met een hapje en een drankje op een terrasje aan het water.Wij zorgen ervoor dat er 24/7 zorg geboden kan worden. Soms wordt u door verwezen naar een andere praktijk binnen onze dienstengroep maar dat zal dan wel op een andere locatie zijn.Telefonisch zijn we bereikbaar op: 0595-441800Naast onze praktijk in Winsum hebben we ook een locatie in Groningen: Dierenkliniek Eikenlaan aan de Elzenlaan 2-2. 050-5774805"
Adres: Lombok 27, 9951 SC Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595441800
ln.musniwkeinilknereid@ofni
Stad: Winsum
Route: Lombok 27
Postcode: 9951 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: dierenarts leens, dierenarts winschoten, dierenkliniek eikenlaan, openingstijden dierenartsenpraktijk winsum, dierenarts ezinge, spreekuur dierenarts, dierenarts groningen, dierenarts loppersum
Recensies
Sinds augustus 2021 hebben wij onze eerste eigen hond Bram grote Goldendoodle voor ons was dus alles nieuw. De dag nadat wij hem hebben opgehaald contact opgenomen met dierenkliniek Winsum, konden direct langs komen om hem te laten bekijken, vanaf die dag uitstekende begeleiding, kunnen met al onze vragen en onzekerheden bij hun terecht, iedere maand naar de gratis puppy spreekuur #fear free waardoor onze Bram vol zelfvertrouwen en plezier bij de dierenarts binnen wandelt. Vindt het ook super fijn dat ze een huisdierenzorgplan voor de hond hebben.. kortom wij zijn zeer tevreden met Dierenkliniek Winsum
Mijn poes was op een zondagavond erg ziek... uiteindelijk om 23.00 DA winsum gebeld. Moest eerst de DA ezinge bellen waar ik 1x eerder met haar geweest was. Zij nam niet op. Toen weer winsum gebeld assistent was erg boos en ze zei direkt komen. Was er in een kwartier en netjes geholpen , ze bood haar excuses omdat ze wat boos was voor de telefoon maar ze zei je eigen DA hoort spoeddienst te regelen, heel begrijpelijk. Poes is nachtje gebleven volgende dag weer opgehaald. Netjes geholpen, duidelijke uitleg voor de aankomende dagen ,ook over mee gekregen medicatie. Met mijn andere katten kwam ik hier vroeger al en ga nooit weer naar een ander. Zeer tevreden !!!!!
Eerlijk, laagdrempelig en transparant. Het gebeurt toch vaak dat we in het weekend iets opmerken bij een van onze dieren. Er is dan altijd voor spoed een assistent of arts bereikbaar. Je wordt goed geïnformeerd over de kosten vooraf. Vandaag ook nog een goede ervaring gehad waarbij ik een aantal foto’s deelde en ik meteen werd teruggebeld en praktisch advies ontving. Niveau van de assistent was top. Het telefonisch contact was vriendelijk, behulpzaam en oplettend. Beste dierenarts die ik tot nu toe heb gehad.
Ze hebben hun best gedaan maar helaas mocht het niet meer baten. Verder hebben ons goed begeleid.
Heel snel en goed geholpen. Gebeld en kon met spoed meteen terecht, binnen een half uur al op de operatie tafel. Goed en snel handelen en overal goed van op de hoogte gehouden. Top!!
Snelle respons, goede uitleg en vriendelijk en adequaat personeel :
Vakkundige en vriendelijke mensen die echt met je mee denken . En heel goed met de dieren en mensen omgaan.
Onze lieve Leo laten inslapen onder deskundige begeleiding van de da. Hartelijk dank voor de goede zorg.
Al 30 jaar zeer tevreden over de praktijk. Leuke kundige mensen met liefde voor dieren.
Dier vriendelijk , goede uitleg medicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid