facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek van den Elzen

Dierenkliniek van den Elzen

Info

Welkom bij Dierenkliniek van den Elzen! Zoekt u een kliniek waar u professionele zorg en goed advies krijgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.



"Dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Wij behandelen honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij nemen nieuwe patiënten aan, maar voor bepaalde behandelingen kan een wachttijd zijn."
Adres: Wilhelminalaan 13, 6901 DA Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-331076
Stad: Zevenaar
Route: Wilhelminalaan 13
Postcode: 6901 DA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek De Liemers, Zevenaar Dierenkliniek De Liemers, Zevenaar 680 meter Andre legt goed uit hoe en waarop een dier reageerd. hij is medelevend. En hij heeft ...
Recensies
Super fijne dierenartsen en assistentes. Trekken je het vel ook niet over de oren. Vind de hond niet fijn maar ik ook niet. Aanrader!
Zeer lieve en goede dierenarts heeft ons de tijd gegeven om in alle rust afscheid te nemen van onze viervoeter en ook nazorg super
Vandaag met mijn hond geweest. Ik vond het te druk ,de dierenarts had niet veel tijd voor mijn hond. Mijn hond voelt de druk ,hij werd gespannen en kreeg hij het jaarlijkse vaccin en het ging heel slecht , mijn hond bloedt heel erg. Toen zei ik - hij bloedt , de dierenarts zei - gelukkig dat hij zwarte is. Ik vond dat opmerkingen zeer onnodig. Ik was tevreden met deze dierenarts maar na vandaag ik weet niet als we weer terug komen.
Keurig geholpen meerdere keren. Er zijn geen klachten te melden.
Jaarlijkse inenten katten goed geholpen deze arts heeft verstand van zaken corona regels worden in acht genomen prettige ontvangst
Hartelijke dierenarts met ruime kennis en ervaring. Wat ik mooi vind is dat de kliniek een condoleancekaartje stuurt nadat je dier wordt ingeslapen. Prijzen zijn prima. Zeker een aanrader voor je huisdier!
Goede dierenarts, snel terecht kunnen met onze kittens, katten en hond. Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit. Van te voren ook gebeld over dat de kosten voor een bepaald medicijn erg hoog zouden worden. Top! Ook na sluitingstijd medicatie kunnen ophalen omdat het binnen openingstijden niet mogelijk was door werk.
Een fijn team en goede kennis
Fijne kliniek met vriendelijke medewerkers.
Afgelopen week elke dag daar geweest. Hebben de kat met liefde verzorgd. Alles goed aan baasjes uitgelegd. Kundige vriendelijke artsen. En gezondheid van het dier staat voorop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid