facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Twello

Dierenkliniek Twello

Info

Een complete dierenkliniek voor gezelschapsdieren met een open en vriendelijke uitstraling naast de Havekes Molen in Twello. Uw dierenarts om de hoek!

Geschiedenis

Een complete dierenkliniek voor gezelschapsdieren met een open en vriendelijk karakter. Alle mogelijkheden in huis en op een locatie, naast de Havekes molen in Twello. Wij behandelen uw huisdier als familie!



"Een kleinschalig & compleet dierenziekenhuis voor gezelschapsdieren op één locatie. Voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar. U kunt hier met uw huisdier terecht voor de vaccinaties, behandeling bij ziekte, voeding, medicatie, intensive care, eenvoudige tot gespecialiseerde operaties en 24/7 hulp bij spoed.U treft kundige dierenartsen gespecialiseerd in gezelschapsdieren en een aangename huiselijke sfeer. Wij behandelen uw huisdier als familie!"
Adres: Molenstraat 49, 7391 AB Twello
Telefoonnummer: 0571-272624
Stad: Twello
Route: Molenstraat 49
Postcode: 7391 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 10:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Veearts Twello, Dierenarts Apeldoorn, Dierenarts Deventer, Dierenarts praktijk, Tarieven Dierenarts Klarenbeek, DAP dierenartsenpraktijk, Dierenarts Voorst, Dierenarts van Duinen Vaassen
Recensies
Hele vriendelijke mensen. Geven goed advies. Hebben echt hart voor dieren. Bij verlies krijg je een sterkte kaartje dit vind ik zo attent.
Na een aanval door een andere hond konden we snel terecht met onze hond. Zij werd liefdevol geholpen en er zijn geen onnodige handelingen uitgevoerd.
Ik ben heeel blij dat ik vorig weekend in contact ben gekomen met de dierenkliniek in Twello. Ik heb de konijnen gelijk over laten schrijven! Ik ben in mijn hele dierengeschiedenis nog geen betere dierenkliniek tegengekomen. Alle medewerkers hebben kennis, geduld, begrip en werken echt met hun hart! Nogmaals dank voor alle goede zorgen.
Ben hartstikke blij met de goede zorg van jullie ook al was het 0500 uur. Belde en kon meteen komen met tijger. Nu nog paar dagen vertoeven bij jullie in het kattenhotel.
Altijd betrokken en nauwgezet en vriendelijk. De beste dierenkliniek mijn inziens. Ik kom er speciaal voor naar Twello.
Geweldige dierenartsen Zeer kundig en echt een hart voor dieren. Helaas moest ik 4 mei afscheid nemen van mij lieve Duitse staande korthaar pointer Dekster van bijna 13. Na een kort ziek bed moest ik hem laten gaan. Hij is gestorven aan een milt tumor. Da Richard was de behandeld arts. Hij heeft Dekster op Humane manier naar de Regenboog brug laten gaan. R.i.p lieve Dekster Bedankt alles Gr Chantal
Ontzettend fijne mensen die de rust hebben met je mee te denken. Top
Geweldige dierenarts , fijne mensen, onze Am Staff werd geholpen aan een abces in milt van 2,2 kg , hij is nu weer aan de beterende hand dankzij de deskundige ingreep van dit team ,, super bedankt namens Radja en ons .. onze dank is erg groot
Niet de goedkoopste maar bieden ook goede kwaliteit. Zeer ervaren en bekwame dierenartsen.
Vriendelijk en heel kundig personeel. Alleen denkt onze kat daar anders over .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid