facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Steenwijk

Dierenkliniek Steenwijk

Info

Dierenkliniek Steenwijk

Geschiedenis

Dierenkliniek Steenwijk is een moderne kliniek waar de individuele zorg voor het dier centraal staat. We richten ons volledig op gezelschapsdieren en bijzondere dieren.

Naast de basisbehandelingen zoals entingen en gezondheidscontroles, kunnen bij ons ook ingewikkelde operaties en onderzoeken uitgevoerd worden. Wij werken daarvoor samen met een aantal erkende specialisten.

Wij zijn zeer bekwaam in het uitvoeren van de laparoscopische sterilisatie en knieoperaties bij honden en katten.

In onze dierenkliniek kunnen dieren ook opgenomen worden voor infuus en intensieve zorg. Dag en nacht wordt er dan voor de dieren gezorgd.

Het liefst behandelen wij uw dier op afspraak, het tarief is gelijk aan een behandeling tijdens het spreekuur en u hoeft niet te wachten. Een afspraak is zo gemaakt, vaak kunt u dezelfde dag nog terecht.

Adres: Het Ravelijn 2, 8332 GN Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-320212
Stad: Steenwijk
Route: Het Ravelijn 2
Postcode: 8332 GN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Steenwijk tarieven, Het Ravelijn 2 Steenwijk, Dierenarts Noordwolde, Dierenarts Havelte, Het Ravelijn Steenwijk, Dierenarts Meppel tarieven, Ravelijn Steenwijk adres, Kaasweg 2 Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandtechniek StationSveste Tandtechniek StationSveste 652 meter Zeer patiënt vriendelijk! Bij Hans en Jeroen ben je in goede handen. Als ervaringsdes...
Fysiotherapie Hogewal Fysiotherapie Hogewal 1 km Fantastische pedicure
Paardentandarts Dierenkliniek de Woldberg Paardentandarts Dierenkliniek de Woldberg 2 km Paardentandarts voor tandheelkundige problemen aan het paarden gebit.
Recensies
Normaal fijne dierenarts, maar wat viel het mij tegen dat ik niet met mijn hondje terecht kon toen zijn leven aan een zijden draadje hing. Spoedgevallen doen ze hier helaas niet aan. Heel erg jammer.
De reden om hier te zijn was erg verdrietig, hoe je opgevangen en behandeld wordt is meer dan uitstekend. Ook in het weekend.
Het ging prima maar kom er liever niet maar ja als er wat met je hond aan de hand is moet je wel
Fijne dierenartsen en assistenten die meeleven, meedenken. 1 minpuntje, de galmende wachtruimte, verder helemaal goed
Lieve assistenten.De liefste en beste dierenartsen. Zo super lief voor mijn hondje Joy geweest. En voor ons. Top dierenkliniek.
Mijn kat gaat eerst naar de arts dan naar de beste trimster van Overijssel
En dierenarts met een hart voor dieren en hun baasje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid