facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Rhenen

Dierenkliniek Rhenen

Info

Dierenkliniek Rhenen is er voor uw huisdier en natuurlijk ook voor u. “Topzorg voor uw huisdier” is ons motto. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 18:30 uur. Behandeling is op afspraak.

Geschiedenis

Dierenkliniek Rhenen is er voor uw huisdier en natuurlijk ook voor u. “Topzorg voor uw huisdier” is ons motto. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 18:30 uur. Behandeling is op afspraak.

Via de knop "nu boeken" kunt u direct online een afspraak inplannen!



"Dierenarts gezelschapsdieren. Topzorg voor uw huisdier!Wij behandelen hond, kat, knaagdier, konijn en vogel. Behandeling uitsluitend op afspraak."
Adres: Platanenlaan 2, 3911pc Rhenen
Telefoonnummer: 0317-612791
Stad: Rhenen
Route: Platanenlaan 2
Postcode: 3911pc


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Spoed dierenarts Rhenen, Dierenkliniek Gelderland, Dierenarts Veenendaal-Oost, Dierenkliniek paarden, Dierendocshop, Dierenarts paard Gelderland, Open dag Dierenkliniek, Dierenarts Liempde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Berg&Bos Dierenkliniek Berg&Bos 2 km Bedankt voor de snelle service
Recensies
Superbedankt voor de urgente zorg van mijn lieve Puk toen het met spoed nodig was. Ook extra dank voor de lieve assistenten die Puk hebben geknuffeld. Dat werkt al helend! Liefs Judith en Puk
Ontzettend lieve mensen die echt van dieren houden. Eerlijke prijs voor een meer dan uitstekende service. Wij wonen een uur bij Rhenen vandaan, maar rijden graag het stuk voor een dierenarts als deze. Ik kan ze iedereen aanbevelen. Net als hun andere locatie in Veenendaal.
Zeer vriendelijk duidelijke uitleg heel kundig hechten zat niet goed overnieuw gedaan alleen gebruikte spullen betaald heel coulant opgelost ben zeer tevreden.
Hele fijne dierenkliniek. Ik vind het vooral erg fijn dat ze zo betrokken zijn, ze kennen de dieren bij naam en stellen de dieren echt voor op. Ook de communicatie is erg fijn. Ze stellen je gerust en als je vragen hebt kun je altijd bellen. Wij komen hier met plezier met onze katten.
Hele fijne dierenartsenpraktijk. Zelfs na een operatie komt onze hond blij de praktijk in. Wordt liefdevol vertroeteld en vakkundig behandeld. Hele team top!
Hele lieve betrokken kundige en meedenkende artsen en assistentes. Pip mocht bijkomen op haar eigen kleedje en inmiddels gaat het uitstekend met haar.
Vreselijke dierenarts .Denken alleen aan geld .
Altijd veel aandacht voor onze honden
Wij komen al jaren met onze huisdieren hier. De dierenartsen en assistentes zijn gewoonweg top, ze denken met je mee en zijn begaan met jou en je dier. Altijd goede zorg hier gekregen voor onze beestjes en ik zal ze ook altijd aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede dierenarts.
Wij hebben 2 katers. Allebei zijn hier ingeschreven en ik ben heel blij met de diskundige specialisten daar. Ze zijn ook altijd vriendelijk en tonen veel verstaan van wat je en jou dier nodig hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid