facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Putten

Dierenkliniek Putten

Info

www.dierenkliniekputten.nl
http://www.youtube.com/user/DierenkliniekPutten

Geschiedenis

Dierenkliniek Putten, Dierenpraktijk omgeving, spoedkliniek, Orthopedie, Chirurgie, Echo, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet.



"24/7 Spoedzorg in eigen kliniek T. 0341-353451!Dierenkliniek Putten is een bekend ziekenhuis voor alle vormen van chirurgie, botbreuk chirurgie, gewricht chirurgie, röntgenologische keuringen, tandheelkunde, spoed- en traumaopvang.Naast de eerstelijnskliniek voor alledaagse zorg hebben wij ook een tweedelijnskliniek voor meer specialistische zorg.Het vertrouwde adres in de regio waar wij met persoonlijke aandacht, liefde en passie klaarstaan voor uw huisdier.Wij verwelkomen u graag!"
Adres: Roosendaalseweg 162c, 3882 MP Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 353 451
Stad: Putten
Route: Roosendaalseweg 162c
Postcode: 3882 MP



op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Putten ervaringen, Dierenkliniek Putten facebook, Dierenkliniek Putten Zorgabonnement, Dierenarts Ermelo, Team Dierenkliniek Putten, Dierenarts werkhonden, Dierenkliniek Putten telefonisch spreekuur, Dierenarts aan huis Putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Guliker Dierenarts Guliker 2 km Al jaren zijn onze 2 ShihTzu diva's bekend bij Marije. Altijd komt ze zo snel mogeli...
Recensies
Fijne, zeer deskundige en nog enigszins betaalbare kliniek waar het hart op de juiste plek zit. Natuurlijk zijn er standaard procedures, maar mijn ervaring is, dat als je goed en duidelijk communiceert, dat er altijd mogelijkheid is tot wat extra aandacht of invulling van je eigen wensen. Dit kan ik echt enorm waarderen. En als je toch ergens tegenaan loopt, nemen ze de tijd voor je om er over te praten en met je af te stemmen waar jij je als klant wel goed bij voelt. Ik kom hier als fokker al een aantal jaren en heb vertrouwen in hun deskundigheid. Ondanks dat ik niet in de buurt woon, en voor 'simpele' dingen hier nog een andere praktijk in de buurt heb zitten. Ze geven duidelijke adviezen en zijn enorm behulpzaam! Een aantal van mijn honden zijn erg angstig voor een dierenartspraktijk, maar in deze kliniek ervaar ik dat mijn dieren veel minder stress hebben dan elders. Heel veel dank voor jullie inzet en klantvriendelijkheid!
Onze hond 8 jaar zijn buitengedrag was monsterlijk. Na een succesvolle castratie is hij buiten zo lief geworden!!! Dank jullie wel!!!!!
Erg fijne en behulpzaam mensen. We moesten een kat in laten slapen . Helaas. veel verdriet. Maar alle tijd en liefde kregen we van de arts om afscheid te nemen. Zeker een aanrader want ze doen hun werk met liefde. Bedankt voor de goede hulp
Vandaag weer tevreden over de behandeling van MH Jedda. Vanmorgen laparoscopische gesteriliseerd en zoals gewend hier, netjes en goed behandeld. Het is voor ons niet naast de deur maar het rijden waard. Nu herstellen van de ingreep.
Ik raad deze dierenarts niet aan!! Dhr Kranendonk opereerde bij mijn hond een knie die nog een intacte kruisband had! Wanneer je na een aantal jaar er achter komt, omdat je hond ineens steeds manker gaat lopen. En je naar een dierenarts gaat die vervolgens de knie plaat eruit gaat halen en hij een intacte kruisband ziet met daaronder een gigantische tumor, verwacht je toch op zijn minst een verklaring. Zelfs als op de patiënten dossier van meneer Kranendonk staat dat de hond rechts achter kreupel loopt en hij links geopereerd heeft ontkent hij alles. Maar laat vervolgens een collega bellen met een vaag verhaal over dat zij de gene was die geopereerd had en hij de intake alleen had gedaan. Maar dat we geen eisen meer konden stellen. Maar alles staat zwart op wit. De heer Kranendonk heeft in mijn ogen een behoorlijk slordige fout gemaakt. Helaas moet ik wel straks afscheid gaan nemen van mijn hond door het gezwel die is ontstaan door de plaat die hij gebruikt heeft.
Onze hond komt oorspronkelijk uit Roemenië en een kruising van verschillende rassen . Net 2 jaar en de grote van een flinke labrador. Speels en dol op rennen... Tijdens het spelen met andere honden is er een hond hard tegen zijn knie gebotst waardoor zijn kruisband is gescheurd . Na goed onderzoek gedaan te hebben kwam ik bij jullie uit voor de TNO operatie. Na een röntgenfoto en zorgvuldig en uitgebreid advies de operatie gepland. Nu 7 weken geleden, en zo ontzettend tevreden met het resultaat en de lieve, goede en duidelijke zorg die jullie bieden.... Dank hiervoor en kan iedereen adviseren om te kiezen voor jullie kliniek en de zorg die jullie leveren !!!!!
Kyra is 1 Sept. geopereerd aan een Wrat aan haar achterpoot ! 10 dagen met schoentje aan gelopen en het gaat heel goed met Kyra.ze rent weer achter haar bal aan. Daan en assistentes bedankt weer , Ik blijf jullie trouw als nodig is. Al 20 jaar goede ervaringen daar in de kliniek. Groetjes Loes Muller en labrador Kyra.
In eerste instantie werd deze aanbevolen maar zijn er al 2x misstappen gemaakt bij mijn hond Nola. Eerste keer oorontsteking niet gekeken met apparaat waarbij je in oor kijkt, gewoon met blote oog terwijl ik had gezegt dat ze met d'r kop schudde aan beide oren en krapte. 2e keer Osumia oorgel gegeven omdat ik dat wilde! Ik kwam niet voor niks. Nola schudde met kop en krabde dus in het oor gegeven
Geweldige dierenartsen. Geven zoveel vertrouwen. Ik heb 3 hondjes 2 afdankertjes en heb voor hen alles over. Maar de hulp van deze dierenartsen helpt me hierbij geweldig. Enne....ook een pluim voor alle assistentes.
Voor onze Labrador Venz kiezen wij bewust voor Dierenkliniek Putten. Wat een fijn team met toewijding, liefde en goede zorg voor dieren. Daar rijden wij graag 3 kwartier voor. Ilse wat ben je een topper. Je zorg voor Venz is bijzonder. Na ons laatste bezoek is hij nu weer energiek en happy. En dan bel je ook nog even na om te vragen hoe het met hem gaat. Heel bijzonder. De knuffel van jou heeft hij inmiddels gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid