facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Pieter-Bas

Dierenkliniek Pieter-Bas

Info

Dierenkliniek Pieter Bas, sinds 1908 de beste zorg voor dieren in Gouda en omstreken.

Geschiedenis

Dierenkliniek “Pieter Bas” is - met ervaren gezelschapsdierenartsen - een ambitieuze en ondernemende kliniek waar kwaliteit, maatwerk, optimale dienstverlening en een goede sfeer voor op staan.

De dierenartsen zijn bevoegd alle diersoorten te behandelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van gezelschapsdieren. Daardoor kunnen wij onze kennis op dit specifieke gebied van de diergeneeskunde op het hoogste niveau houden.

Ook hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van de geneeskunde van exotische diersoorten, met name van konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en schildpadden.
De medewerkers stellen zich tot doel de gezondheid en het welzijn te bevorderen van de dieren die door de eigenaren aan onze zorg worden toevertrouwd, waarbij de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd.

Lichamelijk onderzoek tijdens het consult geeft vaak voldoende informatie om een behandeling in te stellen. Als meer onderzoek nodig is, wordt dat met u overlegd en wordt een kostenraming gemaakt.
Door ook op afspraak te werken, kunnen wij voldoende tijd reserveren en de juiste medewerkers inzetten om onderzoek en behandeling van uw huisdier zo optimaal mogelijk te verrichten.



"Dierenkliniek “Pieter Bas” is - met ervaren gezelschapsdierenartsen - een ambitieuze en ondernemende kliniek waar kwaliteit, maatwerk, optimale dienstverlening en een goede sfeer voor op staan.De dierenartsen zijn bevoegd alle diersoorten te behandelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van gezelschapsdieren. Daardoor kunnen wij onze kennis op dit specifieke gebied van de diergeneeskunde op het hoogste niveau houden.Ook hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van de geneeskunde van exotische diersoorten, met name van konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en schildpadden."
Adres: Hoge Gouwe 21, 2801 LA Gouda
Telefoonnummer: 0182 516 876
Stad: Gouda
Route: Hoge Gouwe 21
Postcode: 2801 LA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Vogelarts Gouda, Spoed dierenarts Boskoop, Dierenkliniek Rijnoever tarieven, Dierenarts Westergouwe, Dominique de Vries dierenarts, Brokken en Zo dierenarts, Vuurdoornlaan, Gouda, Kort Akkeren Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterkliniek Korte Akkeren Sterkliniek Korte Akkeren 845 meter We voelen ons zwaar opgelicht.!! uurloon operatie ligt hier rond de 650euro terwijl d...
Dier Medisch Centrum Gouda Dier Medisch Centrum Gouda 2 km Netjes behandeld en erg vriendelijke artsen zelfs nu in de corona periode nemen ze al...
Dier Medisch Centrum Gouda Dier Medisch Centrum Gouda 2 km Ik zit al een tijdje bij Dier medisch centrum met verschillende huisdieren. Laatst kw...
De Paltrok De Paltrok 2 km Ik vind de prijzen een beetje hoog, ze hebben vorig jaar heel goed voor mijn kat gezo...
Dierenkliniek de Paltrok Dierenkliniek de Paltrok 2 km Super goeie dierenartsen. Je wordt goed geholpen en ze geven je het juiste advies wat...
Recensies
Zeer kundig... En denken goed mee. Ook wordt er overleg gepleegd. Het is een goede plek. We zijn al jaren tevreden klant hier met heel veel verschillende dieren op consult geweest.
Zeer vriendelijk en betrouwbaare dierenarts. Al vele jaren ervaring met mevrouw Smits . Zeer prettig in de omgang zoveel met mens als met dieren.
Mevrouw Smits is de liefste dierenarts. Heel betrokken en geeft echt om de dieren. Dikke 10 en enorm bedankt voor alle goede zorgen.
Gewoon een prima dierenarts met aandacht voor de honden. Adviseert en informeert zonder geld uit je zak te kloppen.
Ontzettend fijne en attente dierenarts die alle tijd voor je neemt. Helaas hebben we onze poes in moeten laten slapen, maar ook dit kon ontzettend rustig en met alle tijd om afscheid te nemen. Mochten wij weer een huisdier nemen, dan komen we zeker hier terug als dat nodig is.
Echt een super Dierenarts! Ze staat altijd klaar om je huisdier te helpen. Ze geeft echt om het dier en niet om het geld. Heb het volste vertrouwen in haar!
Fijne dierenartsen duidelijke uitleg ,verstand van zaken sinds ik in deze regio woon komen wij met de hond en konijnen bij hen
Ze staan altijd klaar voor alle vragen en alle behandelingen die nodig zijn worden heel goed gedaan. Dit is voor ons een hele goede dierenarts
We kwamen jaren bij Pieter Bas met onze kat Jimmy ...de medewerkers zijn kundig en luisteren goed wat de problemen zijn met de poes. Helaas hebben we Jimmy in moeten laten slapen en hierin gaven ze ook de ruimte om afscheid te kunnen nemen van onze vriendje. Fijn team kan niet anders zeggen alleen goede ervaringen. We kregen zelfs na een week een kaartje van het team om ons sterkte te wensen. Heel attent van hen en heel gewaardeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid