facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Overhage

Dierenkliniek Overhage

Info

Welkom op de facebookpagina van dierenkliniek Overhage. Wij staan met ons hele team klaar voor de behandeling van uw huisdier. Graag tot ziens!



"Welkom bij dierenkliniek Overhage. De beste zorg voor uw huisdier in Cuijk en Omgeving. Wij richten ons uitsluitend op de kleine huisdieren en u kunt bij ons terecht voor eerstelijn zorg en operaties."
Adres:
Telefoonnummer: 0485 - 312800
Stad: Cuijk


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tarieven dierenarts Boxmeer, Dierenarts Boxmeer, Dierenarts Wijchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Covetrus BV Covetrus BV 668 meter Prettig personeel snel gelost
Recensies
Vanuit vakantie adres door de goede revieuws hier uit gekomen en heel blij met wat jullie voor onze Stafford Darwin hebben kunnen doen. Meelevende arts en assistente voor dier en baasjes en ook belangrijk de prijs viel ons mee. Zitten al te twijfelen om misschien over te stappen welzijn van ons hondekindje is een eind rijden waard als hij zo behandeld word
Je kunt snel terecht als er plotsklaps iets met je huisdier is. De dierenarts is kundig en kan goed met dier en baasje omgaan
De praktijk is al een tijdje in transitie. Sinds Michelle Heskes daar aan de gang is gegaan, is er enorm geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, en, in de ontvangstruimte! Er staat een koffie machine, en de wacht ruimte rustgevend is ingericht. Tevens volg ik Michelle vanaf 2012 al in haar opleidingen en haar werk/stage in het buitenland waar ze enorme ervaring heeft opgedaan! Ze weet van doorpakken..
Geweldige kliniek,heel erg blij met Dr Michelle en alle assistenten
Helaas meerdere keren er heen gegaan voor een probleem met onze pup. Medicijntje hier antibioticaatje daar. En een lege portemonnee verder. En ben er nog niks op vooruit gegaan. Ze blijven je ook telkens vanalles aansmeren, wat extra geld kost. En als je een betalingsregeling vraagt, moet je aan de kassa alsnog de volledige prijs betalen. Zelfs wanneer ik van te voren vraag wat het gaat kosten. Zeggen ze maximaal .... maar uiteindelijk na een behandeling of onderzoek kost het een heel stuk boven hun "maximaal". Ik ga op zoek naar een andere dierenarts. Kost alleen maar geld, maar geholpen word je niet.
Vriendelijk, snel, behulpzaam, deskundigheid en nazorg zijn voortreffelijk.
Spikey en Doerak 2 al wat oudere jackie'shebben tijdens een narcose een gebitsreiniging gehad en enkele tanden moeten trekken. Helaas kregen wij na de behandeling de rekening van bijna 700 euro gepresenteerd. Jammer dat we niet zijn gebeld of we dit allemaal direct wilde laten doen of misschien op een later tijdstip. Wij konden dit terplekke betalen maar wat als je op dat moment niet zo ruim in de portemonnee zit? Dan zou de dierenarts pittige tante wel een betalingsregeling regelen want ze heeft het beste met de honden voor en dit kon toch echt niet wachten. Nou.....wij hebben ook het beste met onze honden voor maar overleg met het baasje en/of vrouwtje was toch echt wel op z'n plaats geweest. Jammer, gemiste kans we hadden gehoopt dat met een nieuwe dierenarts een vooruitgang zou komen, want deze kliniek heeft een al niet te beste naam. En onze ervaring draagt hier niet positief aan bij. Dus huisdiereneigenaren denk vooral aan je huisdier en maak goede afspraken voor je portemonnee!
Zeer tevreden over deze fijne dierenarts
Afgelopen vrijdag onze hond laten inslapen. Erg lief en meegaand, waar we de eerdere keren niet serieus werden genomen door de mannelijke dierenarts waren de dames die dit keer aan het werk waren erg vriendelijk voor zowel mij als onze hond. Steun en erg begripvol. Een prettige ervaring.
Afgelopen zaterdag zochten wij met spoed een dierenarts omdat ons konijn op ons vakantieadres niet wilde eten na aankomst. De dierenarts was bereid om Vlekkie meteen te onderzoeken en stelde snel een adequate diagnose. Vlekkie moest met spoed behandeld worden aan zijn gebit. Diezelfde middag werd hij geopereerd en aan het begin van de avond konden wij hem ophalen. De dierenarts was zeer vriendelijk en betrokken en had alle medicatie en voeding klaar liggen. De prijs was, zeker gezien de spoedinzet op zaterdag, meer dan redelijk. Inmiddels is Vlekkie weer meer dan de oude en kunnen wij en hij genieten van een verdiende vakantie. Enorm bedankt. Dankzij uw inzet werd het geen verdrietige vakantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid