facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Nuland

Dierenkliniek Nuland

Info

Nieuwe kleine professionele Brabantse kliniek met betrokken dierenarts en assistentes. Kom eens langs om kennis te maken!



"Wij worden gezien als een diervriendelijke, klantvriendelijke, deskundige, persoonlijkeen vertrouwde dierenkliniek van 's-Hertogenbosch en omgeving. Kom gezellig bij ons langs om gewoon eens kennis te maken of maak een afspraak."
Adres: Zandstraat 17A, 5391 AL Nuland
Telefoonnummer: +31735325580
Stad: Nuland
Route: Zandstraat 17A
Postcode: 5391 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Empel, Blog dierenarts, Dierenarts appen, Sedastop prijs, Spoed dierenarts Oss, Laparoscopische sterilisatie hond Den Bosch, Seniorencheck hond kosten
Recensies
Midden in de nacht met doodzieke kat Pippa naar de nachtdienst bij Dierenkliniek Nuland gereden. Wat een top praktijk! We hadden vanaf eerste moment gevoel dat dieren en bezorgde baasjes daar op nr 1 staan. Ondanks ernstige situatie kalm en begripvol optreden en uitleg over situatie. Uitgebreid diagnose gesteld. Helaas nierfalen in ergste fase . Desondanks alles gedaan om een kans te geven. Volgende ochtend acuut naar eigen dierenarts die gegevens van die nacht had en meteen beginnen kon met behandeling. Gelukkig lijkt het er nu op dat Pippa het gaat halen! Alle lof voor dierenarts en assistente die ons zo prettig en effectief geholpen hebben! Super!
Wat een top team staat daar. Zijn vandaag daar op de zondagdienst van de praktijk met onze flatcoated op afspraak kunnen komen. Ze hebben daar er alles aan gedaan om onze hond te redden . Hij is daar helaas in alle rust ingeslapen we mochten zelfs in de namiddag nogmaals met onze andere hond terugkomen zodat hij ook afscheid te kunnen nemen vn zijn grote vriend. Nogmaals bedankt voor alles wat jullie voor ons en Nero hebben gedaan
Wat een ontzettende fijne praktijk Zeer meelevend, goed voor het beestje én het baasje.
Geweldige dierenkliniek. Zeer vriendelijke en kundige dierenarts en assistentes.
Ontzettend vriendelijk geholpen! Onze eigen dierenarts had geen tijd. Hierom hebben we Dierenkliniek Nuland gebeld en zij maakte direct tijd voor onze hond. De dierenarts en assistentes waren super enthousiast en behulpzaam! Nogmaals bedankt voor de tijd en deskundigheid!
Top zaak en zeer bedreven medewerkers, echte dierenvrienden
Een paar weken geleden overgestapt naar het team van Dierenkliniek Nuland ivm verhuizing. Vanaf het eerste begin warm en vriendelijk ontvangen. Je merkt dat ze begaan zijn met huisdier en baasje. Daarnaast ontvang ik van hun deskundig advies en duidelijke informatie rondom ingrepen, onderzoeken en consulten. Ik kan dierenkliniek Nuland van harte aanbevelen.
Super service van hele lieve medewerkers. Ook complimenten over de nazorg! Ze zijn allemaal heel erg begaan met je huisdier. Onze kat voelde zich helemaal thuis in de praktijk.
Goede, gezellige, laagdrempelige en gepassioneerde kliniek
Onze Borderterrier kon tijdens de weekenddienst direct terecht bij Dierenkliniek Nuland waar hij deskundig en liefdevol is behandeld. Ze zijn oprecht begaan met het dier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid