facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Noordwijk

Info

Dierenkliniek Noordwijk is een moderne, goed geoutilleerde dierenartsenpraktijk.

Geschiedenis

Dierenkliniek Noordwijk is een moderne, goed geoutilleerde praktijk waarin wij alle mogelijkheden hebben en er alles aan doen om uw huisdier een zo optimaal mogelijke behandeling te geven.

Het is ons doel om goede geneeskundige zorg voor dieren te combineren met een heldere voorlichting en een klantgerichte instelling. Daarnaast streven wij ernaar diergeneeskunde bereikbaar houden voor zoveel mogelijk mensen.

Om een zo breed mogelijke zorg te kunnen bieden, hebben wij in onze dierenkliniek medische apparatuur, daardoor kunnen wij de meest voorkomende behandelingen en operaties in onze eigen kliniek verrichten.
In de kliniek is moderne apparatuur aanwezig voor bijvoorbeeld bloedanalyse, digitale röntgenologie, gasnarcose, endoscopie, tandheelkunde en echografie. Ook zijn er intensive care mogelijkheden met een zuurstofkooi.
U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, paard, vogel, konijn, knaagdier of een ander huisdier.

Adres: Lijnbaanweg 35, 2201 LC Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713615305
Stad: Noordwijk
Route: Lijnbaanweg 35
Postcode: 2201 LC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00

Recensies
Ik wil iedereen waarschuwen voor deze dierenartsen. Naar mijn idee is het een en ak gekdklopperij! Mijn hondje van 9 mankeerd niks, haar gebit liet ik hier reinigen voor achteraf gezien een torenhoge prijs. Enfijn, tijdens de behandeling werd ik paniekerig door de assistent gebeld dat de dierenarts mij wilde spreken, hij mocht niks zeggen omdat het te erg was en de dierenarts moest het mij vertellen. In paniek ben ik naar de DA gereden. Ze vertelde mij dat ze een tumor had gevoeld wat waarschijnlijk cushing of misschien wel een kanker kon zijn. Een echoafspraak werd gemaakt. Urine had ik opgevangen want een urine onderzoek was noodzakelijk bij de echo. Een week later kreeg mijn hond de echo. De dierenarts prikte tijdens de echo zonder mijn toestemming urine uit haar blaas. Ik zei dat dit niet nodig was want ik had al urine ingeleverd bij de assistent. Deze was zoek geraakt volgens de da dus een urine afname was noodzakelijk. U raad het al, mijn hondje was volgens het echo onderzoek zo gezond als een vis en er was geen tumor te bekennen! Wel was het verstandig om volgens de da een galblaas onderzoek te laten doen, ze kon niet echt uitleggen wat daar de aanleiding van was maar of ik gelijk even 250 euro wilde aftikken want dan kon ze het gelijk doen, dat was beter voor de hond want ze was er toch al. Ik zei dit vind ik pure geldklopperij want u zegt zelf dat ze prima in orde is! Het werd een nare conversatie met vage argumenten. Later die dag werd ik gebeld over de afgenomen urine, u raad het al... deze was niet bruikbaar en ze wilde het naar het lab sturen of het hele onderzoek opnieuw uitvoeren. Bijna lachwekkend deze ongeloofwaardigheid. Dus mensen kijk uit want je vakt hier onnodig in het ene dure onderzoek naar het andere onnodige onderzoek!
Fijne dierenkliniek...heel aardig personeel en heel geduldig en aardig voor de dieren. Aardig voor 'baasje' en hun huisdier!!!
De fysiotherapeute zit tegenwoordig op deze locatie. Onze hond kan elke keer niet wachten tot ze Eva ziet. Het is altijd weer een feestje voor de hond.
Helaas is dierenarts van de Hurk er niet meer. De toko is overgenomen door AniCura, nee dank je! Wat een prijzen daar.......
De ervaring was voor mij niet zo leuk, heb daar me vier jaar oude cane corso laten inslapen.. Ben wel blij dat het snel ging beesie was doodziek...
We konden snel terecht met onze kat. Goed geholpen, onze kat was weer snel op de been.
Lief voor zowel mens als dier en kundige artsen
Snel geholpen met een spoedklacht. Verder wat kleine op en aanmerkingen maar we hadden het gevoel dat de arts wat vermoeid was.
Fijne dierenarts, handelt snel en is duidelijk. Wij zijn geweest voor een poesje met 2 opgezwollen pootjes aan één zijde. Hij heeft het bekeken en heeft haar een injectie gegeven, met de mededeling dat het met 2 dagen zeker minder/tot weg zou moeten zijn. En inderdaad na 2 dagen was het bijna weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid