facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Maaspoort

Dierenkliniek Maaspoort

Info

Dierenkliniek Maaspoort



"Uw dier en u krijgen bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort in Den Bosch de allerbeste zorg. Persoonlijke aandacht staat bij onze dierenartsen en paraveterinairen voorop. Maak wel altijd even een afspraak."
Adres: Belgeren 1, 5235 AM 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736416578
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Belgeren 1
Postcode: 5235 AM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Den Bosch Maaspoort, Dierenarts Den Bosch zuiderpassage, Dierenkliniek West, Laparoscopische sterilisatie hond Den Bosch, Dierenkliniek Den Bosch Noord, Dierenarts den bosch schanswetering, Jacob van Wassenaerstraat 6 Den Bosch, Dierenarts Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Hoogveld Dierenkliniek Hoogveld 3 km Zonder twijfel de beste en meest kundige dierenartsen van Den Bosch en omstreken! Nem...
DAP Den Bosch DAP Den Bosch 5 km Met Adalia hebben we het oortje van onze kat Kenzo door de dierenarts na laten kijken...
Recensies
Is wel een goede dierenarts. Zeker als je een lege portomonee wil hebben dan moet je zeker daar heen gaan. Deze dierenarts probeert je van allerlei onderzoeken e.d aan te smeren. Zelfs al kom je op nacontrole moet je gewoon weer een consult betalen voor het hetzelfde probleem onder omdat ze een lichamelijk onderzoek heeft gedaan waar ik helemaal niet gevraagd heb. Ik had namelijk een afspraak voor hercontrole voor een oorontsteking die nog niet helemaal weg was. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op! Is gewoon een geldklopperij!!!! Dus gewoon 2x controlegeld betaald voor hetzelfde probleem.!!!
Goede zorg meedenken en mooie prijs. Onze Bol is erg op zijn gemak bij onderzoeken en behandelingen.
Wij zijn erg te spreken over de kliniek. Onze hond kan altijd direct terecht als er iets is. Er staat een professioneel team aan artsen! Er worden duidelijke behandelplannen gemaakt, op voorhand transperant gecommuniceerd over eventuele kosten en je wordt op een persoonlijke en vriendelijke manier geholpen!!
Ik kom al bijna 40 jaar in deze kliniek met mijn Maltezers... van een kleine kliniek uitgegroeid naar een groot kliniek, daarna overgenomen door AniCura. De dierenartsen zijn toppers de assistentes zijn superlief! Mijn favoriete dierenarts is Rob, kundig en denkt met je mee. Helaas hebben ze geen spoeddienst meer, wat ik jammer vindt.
Ik kom hier al ruim 20 jaar. Nog veel dezelfde gezichten en dat geeft vertrouwen.
Dankjewel lieve Marianne de Vries. Je bent een prachtig mens en een kundige zeer lieve en empahatische dierenarts. Dat vinden ook de 2 vrouwen die mij ondersteunden. Jij begreep hoe zwaar het voor mij was om deze beslissing te nemen. Je was zo lief en zacht voor Faith en dat voelde zij heel goed. Nogmaals veel dank en alle goeds voor jou nu en in de toekomst. Lieve groetjes, Cecile van Vlijmen.
We zijn heel fijn en liefdevol geholpen toen we onze kat moesten laten inslapen.
Kom hier al jaren zeer tevreden . Goede kennis en advies top zorg voor je liefhebbende dieren . Zelfs als het einde nadert voor je dieren dan begeleiden ze je heel fijn en mee levend in die moeilijke periode kort om een top dierenkliniek met een groot hart voor dier en baasjes .
Zeer slechte kliniek, kom je voor de jaarlijkse vaccinaties word je hond in het gezicht geslagen omdat ze zogenaamd een tandje zien!! Een dierenarts die een hond slaat, echt ongelofelijk!!!!
Goede dierenarts kom hier al jaren zou met mijn dieren echt geen andere willen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid