facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Leuven

Dierenkliniek Leuven

Info

Eerstelijns diergeneeskunde, liefde voor het dier staat centraal bij alle medewerkers.
Wij houden ons veel bezig met tandheelkundige ingrepen.



"Dierenkliniek Leuven is een kliniek voor gezelschapsdieren met de nadruk op honden, katten, konijnen en cavia's."
Adres: Weltertuijnstraat 70B, 6419CV Heerlen
Telefoonnummer: 31455740176
Stad: Heerlen
Route: Weltertuijnstraat 70B
Postcode: 6419CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Heerlen prijzen, Dierenkliniek Limburg, Diergezondheidscentrum Zuid Limburg, Dierenarts heerlerheide, Dierenartsen Heverlee, Dierenarts Heerlen, Dierenarts konijn Leuven, Dierenarts van wacht Lubbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek & KattenKliniek Parkstad Dierenzorg Ùw  huisdier, ónze zorg. Dierenkliniek & KattenKliniek Parkstad Diere... 3 km Dierenkliniek & KattenKliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg! Huisvisi...
Vets Place Heerlen Vets Place Heerlen 3 km Zeer vriendelijke assistentes, trimster en dierenartsen. Wij zijn erg tevreden over h...
Diergezondheidscentrum Zuid Limburg Diergezondheidscentrum Zuid Limburg 4 km Heel vriendelijk geholpen geworden met 2 jonge pups. Ondanks dat we de paspoort jes n...
Hondenpension Limburg LiSAR Non-Stop Hondenpension Limburg LiSAR Non-Stop 7 km Prima bevallen, zowel voor mij als de hondjes.
Recensies
We zijn al vele jaren klant bij deze praktijk. Vandaag met een heel zieke kat geweest. Weer heel goed geholpen, zoals altijd. De vriendelijkheid en de liefde voor het dier maak je zelden mee bij een dierenarts en andere medewerkers. Hopelijk nog vele jaren ons vertrouwde adres met onze katten.
Jaren met onze hond geweest bij dierenkliniek Leuven. Altijd veel interesse, aandacht voor zowel huisdier als baasje en goede, kundige zorg. Helaas onze hond moeten laten inslapen door dokter Leuven. Hij kwam bij ons aan huis en was zeer rustig en begripvol, waardoor het ondanks het verdriet een fijne ervaring was. Goede dierenarts!
Wij zin zeer tevreden over dierenkliniek Leuven, je krijgt de uitleg zo goed dat iedereen het begrijpt, ook heel veel goede tips ivm tandjes van onze kat. Dank je wel daarvoor.
Dit is een goede dierenpraktijk. Zij nemen zorg uit handen Je hoeft dus geen jankende hond vast te houden. En ze laten je op tijd weten wanneer de inentingen moeten plaatsvinden. Je krijgt dan een mooie ansichtkaart. Vooraf bespreken ze de prijs die je erna afrekent. En altijd koekjes voor de hond op tafel. Braaf! Laatst was ik er weer met mijn 16 jaar oude jack russel die alleen maar kon sloffen. Na een infuus frisse vloeistof kon hij weer eten en balletje zoeken en apporteren. Een wonderdokter? Na een bloedprik kon hij zien wat er mis was in het lichaampje van de russel terriër. Erna mochten we een hondencadeau uitzoeken onder de kerstboom. Een waterbakje. Wish you a doggy sleigh ride...hopelijk wordt hij nog heel oud, onze Jack.
Zeer kundige dierenarts en team van assistenten. Kennen je dier door en door, staan altijd klaar bij spoed of controles. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen en een poot van Buddy.
Hele aardige en betrokken dierenarts. Zelfs na onze verhuizing blijven wij met onze dieren naar deze kliniek komen.
Sinds kort hebben we een pup uit Rusland. Een afspraak gemaakt bij dierenarts Leuven voor een check up om te kijken hoe het ervoor stond met de gezondheid van de pup. We zijn ontzettend goed geholpen. Zeer vriendelijke assistentes en Marcel nam ruim de tijd om naar hem te kijken. Je merkt en ziet aan alles dat hij, en de assistentes, met passie en liefde hun werk doen. Erg fijn!
Vriendelijke dierenarts, was ook begaan met onze jack russel. Gelukkig viel alles mee
Mijn hond Messi heeft door jarenlang op stokken en balletjes bijten zijn tanden versleten. En wat erger is daardoor een ontsteking en een bacterie infectie opgelopen. Wat volgde was operatief verwijderen van zijn hoektand en een antibioticakuur. Was niet goedkoop! Rond de 800euro! En wanneer het goed was gekomen met Messi dan had ik er vrede mee. Dat is jammer genoeg niet zo. Ik ben een beetje radeloos! De dierenarts doet zijn best maar het is soms moeilijk om de juiste diagnose te stellen.
Top! Met onze poes welke een verwaarloosde wond op haar rug had, konden we nog terecht op vrijdagmiddag 16:30. Situatie was dusdanig dat dit niet pas na het weekend opgelost kon worden. Derhalve werd direkt tijd ingeruimd voor een ingreep. Savonds om 19:30 konden we haar weer ophalen. Poes is inmiddels helemaal hersteld. Je merkt aan alles dat hier met hart en ziel gewerkt wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid