facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Leerdam

Dierenkliniek Leerdam

Info

Dierenkliniek Leerdam is een kliniek waar twee dierenartsen en drie assistentes eerstelijns diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren verlenen.

Geschiedenis

Dierenkliniek Leerdam is een kliniek waar twee dierenartsen en drie assistentes eerstelijns diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren verlenen.

Adres: Parallelweg 3, 4143 LA Leerdam
Telefoonnummer: 0345612270
Stad: Leerdam
Route: Parallelweg 3
Postcode: 4143 LA


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:15

Recensies
Fijne Dierenkliniek. , Eerlijk en oprecht, gaan voor het welzijn van het dier . Vriendelijke eerlijke medewerkers ..Een Top team ..
Professionele dieven zijn het, halen alles uit de kast om je geld zonder medeweten te bestelen. Blijf uit de buurt van deze cowboys. De kat voor sterilisatie weggebracht en aangegeven dat ze niet gevaccineerd dient te worden. Toch gedaan zonder samenspraak met mij, en toch de kosten in rekening gekregen. Rompertje voor de nazorg hebben ze 35euro voor gerekend terwijl er niks is verteld over extra kosten. Blijf uit de buurt van deze kliniek, de locatiemanager speelt dit spelletje keihard mee met de rest vann het personeel.
Ik ben 3 weken geleden langs geweest met mijn nieuwe hond, hij heeft een dikke ontsteking op zijn poot. Antibioticakuur gekregen. 3 weken later komt de ontsteking terug, ik bel voor dezelfde medicatie. Willen ze de hond perse weer zien, zodat ze extra geld kunnen verdienen op consult. Nu gaan we lekker naar Ranzijn in Gorinchem.
Laatst onze kat laten opereren bij dierenkliniek Leerdam. Operatie helemaal goed gedaan gelukkig. Super fijne dierenartsen en goede nazorg.
Fijne meedenkende dierenarts en assistentes super service
Een goede dierenartsen praktijk. Personeel is ervaren en professioneel. Wij zijn erg tevreden
Super ontvangen en geholpen. Heel lief voor de dieren en stellen je echt gerust. Na de ingreep van beide poezen nog telefonisch contact gehad hoe het met ze ging. Zeker een aanrader.
Mijn hond is erg bang en kwam voor een specifiek probleem. Ondanks mijn verzoek de hond niet helemaal te checken doet mijn eigen dierenarts werd dit toch gedaan, ws om de rekening nog hoger te laten uitvallen
Goed, maar duur.
Onze kat was door een trein aangereden, maar door de goede zorg van de dierenkliniek is ze weer helemaal de oude. Ook doen ze dingen als bloeddruk onderzoek onder oudere katten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid