facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Kwint

Dierenkliniek Kwint

Info

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:30u en 17:30 - 19:00u

Geschiedenis

Dierenkliniek Kwint: Samen zorg dragen voor uw huisdier

Dierenkliniek Kwint is een moderne- en zeer goed uitgeruste kliniek, waar men zich inzet voor hoog-kwalitatieve zorg voor gezelschapsdieren. Onder gezelschapsdieren verstaan wij honden, katten, konijnen, fretten en knaagdieren zoals cavia’s en ratten.

Ons doel is om samen met u er voor zorg te dragen dat uw huisdier een zo lang- en gezond mogelijk leven krijgt. Bij ons staat centraal dat u en uw huisdier zich zo prettig mogelijk voelt.

Naast het stellen van een diagnose en het behandelen van ziekten, besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen en ziekten.

Ons team bestaat uit 4 dierenartsen, die ondersteund worden door een team 4 van gediplomeerde assistentes, die voor dit vak een speciale opleiding hebben gevolgd. Zowel de dierenartsen als de assistentes volgen regelmatig bijscholingen.

Adres: Oude klapstraat 19, 6602 AE Wijchen
Telefoonnummer: 024-6415757
Stad: Wijchen
Route: Oude klapstraat 19
Postcode: 6602 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenartsenpraktijk Wijchen balgoijseweg, Klantenpas dierenkliniek Dieren, Mijn Dierenarts Beuningen, Snaptest, Kosten snaptest katten, Is een fret gevaarlijk, Hoe oud wordt een fret, Fret als huisdier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Wijchen Dierenartsenpraktijk Wijchen 699 meter Ik ben een jaar geleden overgestapt naar deze praktijk. Had nooit klachten. Maar sind...
Recensies
Vandaag heeft Bella haar jaarlijkse inentingen en controle gehad. Bella onze Cavalier King Charles spaniel is 3 jaar en kerngezond.
Prima dierenarts. Ga er al veel jaren meer dan 18 jaren heen sinds ik katten uit asiel had en deze dierenarts de castratie van de beestje gratis deed voor asieldieren. Gemakkelijk online afspraken maken en toen onze vorige hond echt tegen einde liep door ouderdom kon ik heel snel terecht en was er goed overleg mogelijk over wat nog mogelijk was maar ook wenselijk voor onze hond was. Kortom, ben tevreden over deze dierenarts
Goede dierenarts! Bij vragen over medicatie nemen ze vaak snel contact op met de leverancier. Er worden ook geen onnodige behandelingen aangesmeerd, geven eerlijk advies en vaak kun je er vrij vlot terrecht! Top!
Al jaren onze vaste dierenarts. Fijne praktijk met veel persoonlijke aandacht voor onze huisdieren.
Fijne dierenarts, heel diervriendelijk , heel meegaand voor welzijn van het dier. Leggen stap voor stap uit. Vriendelijk personeel.
Fijne en vriendelijke mensen. Onze boys zijn pas geopereerd allemaal netjes en goed verlopen. En stukje nazorg door op te bellen hoe het met de mannen gaat. Echt fijn en betrokken bij hun klant en dier.
Echt een slechte dienstdoende dierenarts. Neemt de telefoon na meerdere keren bellen niet op en na voicemail ingesproken te hebben wordt ik niet teruggebeld terwijl ons hondje pijn heeft. Noodgedwongen pijnstilling bij buren kunnen regelen nu de eigen dierenarts gesproken.
Zoals altijd vriendelijk en goede dierenarts
Je kunt niet beter hebben als bij dieren arts als bij kwint.
We zijn bijzonder goed geholpen. Hebben als gezin thuis afscheid kunnen nemen van Paco. Prima uitleg gehad hoe het proces zou verlopen met respect voor ons huisdier. Alle lof voor de medewerkster van dierenkliniek Kwint. We hadden al ervaring met onze vorige hond en wisten dat dit perfect was. Nogmaals erg bedankt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dierenkliniek Kwint met het openbaar vervoer


Wijchen, Oud-Ravensteinseweg 130 meter
15
568
Wijchen, Oud-Ravensteinseweg 150 meter
15
568
Wijchen, Aalsburg 190 meter
563
Wijchen, Aalsburg 220 meter
563
Wijchen, Herenstraat 310 meter
563
565
568
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid