facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Kliniek Voor Gezelschapsdieren

Dierenkliniek Kliniek Voor Gezelschapsdieren

Info

Uw dierenarts in Dieren, Velp en Brummen. Optimale veterinaire zorg, oog voor dierenwelzijn en klantvriendelijkheid staan voorop.

Geschiedenis

Dierenartsen Marcel Cuperus en Kees de Leeuw openden op 15 november 1999 de deuren van de Kliniek voor Gezelschapsdieren.
Het is een zeer moderne en goed uitgeruste dierenkliniek, gelegen in een mooie en bosrijke omgeving. De kliniek is makkelijk bereikbaar en er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

In de kliniek is een enthousiast team werkzaam van 7 dierenartsen en 10 paraveterinairen. Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier.
De kliniek is uitgerust met moderne faciliteiten en apparatuur.
Op deze Facebook-pagina kijkt u met ons mee achter de schermen en kunt u lezen en zien wie wij zijn en wat wij kunnen betekenen voor u en uw huisdier.
Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0313-420032).

De kliniek in Dieren is maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds is er open spreekuur, de tijden daarvan staan hieronder genoemd. U kunt op deze momenten zonder afspraak binnen komen lopen.
Daarnaast kunt u buiten deze tijden uiteraard een afspraak maken.

Ons telefoonnummer is 0313 – 42 00 32.

In Brummen hebben wij een dependance, hier hebben wij maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 spreekuur. Als er verder onderzoek gedaan moet worden bij uw dier (bijvoorbeeld een rontgenfoto of echo) of als er een operatie gepland moet worden zullen wij u doorverwijzen naar de kliniek in Dieren.

Openingstijden Dieren:
Op afspraak Open spreekuren
Ma - vr 9.00 - 12.00 8.30 - 9.00
13.30 - 18.00 13.30 - 14.30
18.30 - 20.00
Za 13.00 - 16.00 10.30 - 12.00

Openingstijden Brummen:
Op afspraak Open spreekuren
Ma - vr 15.00 - 17.00 17.00 - 18.00

In geval van spoed is de kliniek 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.



"Veterinary practices may remain open during lockdown. We are open according to normal opening hours. Of course we follow the COVID-guidelines from the RIVM in practice."
Adres: Buitensingel 5, 6951AW Dieren
Telefoonnummer: 0313420032
Stad: Dieren
Route: Buitensingel 5
Postcode: 6951AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts in Dieren, Dierenarts Arnhem, Gespecialiseerde Dierenkliniek, Buitensingel 5 Dieren, Dierenarts Velp, Dierenarts Velp hoofdstraat, Tarieven dierenarts Vorden, De Graafschap Dierenartsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Marleen de Wit Dierenarts Marleen de Wit 613 meter Marleen en Tess zijn echt begaan met je dier. Ze hebben mijn hond tot op het einde go...
Recensies
Geweldig geholpen, betrokken, meedenkend, vriendelijk en vooral kundige dierenartsen en assistentes!
Nog niet eens 1 ster waardig mijn frits moeten laten inslapen heeft een uur geduurt ze had hem verkeert geprikt en elke keer laten wachten voor ze weer in de praktijk kamer was ook nog te duur voor een klein hondje te laten inslapen hier zet ik nooit meer een stap binnen heel onpersoonlijk alleen maar voor het geld daar ze mogen zich hun ogen uit de kop schamen wat ben ik boos hoe het met frits is gegaan ik raad deze flut dierenarts ten strengste af aan iedereen zelf in de buurt zijn er meerdere klachten over deze dierenarts
We komen al meer dan 17 jaar, erg tevreden altijd begripvol, lief, behulpzaam, denken altijd mee in alles, niets is teveel voor ze, vorig jaar Mickey laten inslapen, en vorige week mini ze nemen echt de tijd voor, voor ons en diertjes. Ga zo door. Groetjes Max Willem Ricardo en Gaby
We zijn ontzettend fijn en lief geholpen met ons mooie lieve poezenbeest,die we moesten laten inslapen. Ook heel lief nog een mooie kaart gekregen na afloop.Dank jewel hiervoor.Dat doet een mens goed.
Mijn hond Sterre is hier meermaals geopereerd locatie Dieren. Wat een top team is hier werkzaam! Personeel is vriendelijk, heeft kennis van zaken en is meedenkend. Mensen met het hart op je juiste plaats! Echt een heel groot compliment voor jullie!!
Prima geholpen en weet ook niet beter kom er al heel lang
Bijzonder vriendelijk personeel, deskundig en oog voor detail. Lieve assistenten. Vandaag 25 juni 2022 ook nog geholpen bij een keizersnede, wat een professionaliteit! Zeer kundig!
Super geholpen en niet de hoofdprijs,ik ga hier graag heen met mijn dieren
Aardige en behulpzame medewerkers en artsen. Drukke kliniek
Superlieve dierenartsen, ook voor mijn kipjes alle geduld en begrip. Ook nog een kaartje gehad. Toppers daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid