facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Katwijk

Dierenkliniek Katwijk

Info

Team Dierenkliniek Katwijk helpt u graag om uw huisdier gezond en fit te houden. Hoogwaardige medische zorg met veel aandacht voor patiënt en eigenaar.

Geschiedenis

Vanaf 1 oktober 2016 heten wij Dierenkliniek Katwijk in plaats van Dierenartsenpraktijk Katwijk. De kliniek is overgenomen door dierenarts Malou Koelewijn en paraveterinair en hondengedragstherapeut Tessa Janson. Als team van Dierenkliniek Katwijk staan wij voor u klaar en worden wij ondersteund door dierenartsassistente Gerty Tiggelman en dierenarts Marieke Corré.

Wij staan voor heldere en actuele diergeneeskunde waar aandacht en tijd voor de patiënt én eigenaar voorop staan. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest de kliniek te optimaliseren. We hebben nieuwe apparatuur aangeschaft voor een zo goed mogelijke diagnostiek, tevens is de kliniek deels verbouwd voor een betere indeling.

Op zaterdagmiddag 15 april is er een open dag, dan bent u van harte welkom om de vernieuwingen te komen bewonderen. Wij hopen u alle in de kliniek tegen te komen en schroom niet om vragen te stellen bij eventuele onduidelijkheden.

Adres: Voorstraat 96, 2225 ET Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-4012930
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Voorstraat 96
Postcode: 2225 ET


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts aan huis Katwijk, Dierenarts Oegstgeest, Dierenarts Heemskerk, Dierenarts Noordwijk, Spoed dierenarts Lisse, Voorstraat 96 Katwijk, Weekenddienst dierenarts Noordwijk, Dierenarts Bollenstreek
Recensies
Ik kan niet geloven dat wanneer ik bel met spoed omdat mijn dier mogelijk een hersenschudding heeft dat ze me niet willen helpen omdat mijn dierenarts niet bij ze aangesloten zit. Ik stelde nog voor dat ik gewoon betaal aan hun, maar ze hoefde t allemaal niet te horen. Erg jammer om te merken dat ze zo weinig om dieren geven.
Altijd het gevoel dat ik kan bellen en dat mijn mening er toe doet. Ook wordt er naar mijn idee goed en diervriendelijk met mijn kat omgegaan, die ze het werk niet erg makkelijk maakt. Ik waardeer ook dat er werd nagebeld hoe het met mijn kat ging nadat hij last had gehad van een epileptische aanval.
Een zeer ervaren en altijd betrokken Team. Wij zijn hier al sinds 2017 met onze honden. Altijd goed advies en ze maken tijd voor je. Mooi ook dat het een klein Team is, je weet bij wie je terecht komt en ze weten wie je bent. Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Aardige medewerkers die de tijd nemen, ze geven ook duidelijke uitleg aan mijn personeel en zijn erg goed in nazorg en daarmee het ontzorgen van mijn personeel. zodat ze mij op mijn wenken kunnen bedienen. Pootje van Vincent
Hele nacht en ochtend in de Dierenkliniek geweest omdat onze poes moest bevallen. We zijn heel erg goed geholpen en Dierenarts Lianne heeft super goed werk verricht en 4 gezonde kittens op de wereld gezet.
Onze teckel Maartje is extreem bang voor vuurwerk, personeel heeft prima advies gegeven, wat te doen en gaf ons een prima middel voor Maartje
Keurig. Direct. En netjes geholpen met de vogel. Maandag ga ik weer met de andere vogel. Het was een kleine ingreep.maar belangrijk. Top ga zo door
Wij zijn zeer tevreden en blij dat onze hond op een zondag geholpen kon worden in de regio. De dierenarts was bekwaam, doortastend en vriendelijk.
Fijne dierenkliniek. De artsen zijn vriendelijk en deskundig. Mijn hond gaat er zelfs met plezier naar toe. Dit kan ook te maken hebben met de snoepjes die ze daar krijgt... Toen mijn kat een paar jaar geleden overleed, ontving ik een kaartje van de kliniek. Dit vond ik zeer attent. Dit soort dingetjes waardeer ik zeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid