facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Kapellerlaan

Info

Geen twee dieren zijn hetzelfde, daarom streven wij naar een individuele benadering van elk huisdier en zijn gezondheid.

Geschiedenis

Uw dier is onze zorg.
Onze kliniek heeft ruime openingstijden en we hebben 3 spreekuren per dag. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken. En u wordt altijd geholpen door dezelfde dierenarts, Carlo Janssen. Onze dierenkliniek is ontworpen om in de meest up-to-date diagnostiek en behandeling van uw huisdier te voorzien.
U kunt bij ons terecht voor alle zaken die met de gezondheid van uw huisdier te maken hebben, zoals vaccinaties, behandelingen tegen parasieten (vlooien, wormen, teken, mijten), dieetadviezen, gebitsbehandelingen en gebitsreinigingen.
Wij voeren diverse chirurgische ingrepen uit o.a.: castraties, sterilisaties), verwijderen van tumoren, verscheidene operaties in de buik en borstholte en nog veel meer.
Om de risico's van narcose (anesthesie) zoveel mogelijk te beperken maken we o.a. gebruik van inhalatie (gas) narcose, ademhaling- en hartbewakingsapparatuur.
De behandelingen bestaan uit eerste- en tweedelijns diergeneeskundige hulp.
Wij zijn uitgerust om kleine huisdieren zo optimaal mogelijk te behandelen. Naast het klinisch onderzoek zijn er de volgende extra onderzoeksmogelijkheden in onze kliniek aanwezig zoals: digitale rontgen, echografie (bijvoorbeld echo dracht), endoscopie, urineonderzoek, ontlastingonderzoek, cytologisch onderzoek, diverse soorten bloedonderzoek.
Patiënten die intensieve zorg nodig hebben kunnen bij ons in de opname verblijven. De opgenomen dieren worden continue geobserveerd mede door de geplaatste camera’s in de opname. Na enkele aanpassingen aan uw browser kunt u ook uw huisdier thuis via de camera bekijken en zelfs de camera op afstand bedienen.
Verder beschikken wij over 4 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook bestaat de mogelijkheid om op de Kapellerlaan 1 uur gratis te parkeren met een parkeerschijf.

U kunt ons vinden aan de Kapellerlaan 65 te Roermond. Telefoon 0475-333317

Adres: Kapellerlaan 65, 6041 JB Roermond
Telefoonnummer: 0475333317
Stad: Roermond
Route: Kapellerlaan 65
Postcode: 6041 JB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek nl, Dierenarts Ell tarieven, Dierenarts Ell Paarden, Dierenarts paard Limburg, Lintjeshof tarieven, Openingstijden dierenarts Ell, Sterkliniek tarieven, Dierenartsen Echt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rugzorg Roermond Rugzorg Roermond 813 meter Glenn en zijn team zijn echt aan te bevelen. Kennis van zaken, zeer professioneel en ...
MET ggz MET ggz 1 km Met deze instantie kun je niets. Beloven van alles komen het jammer genoeg niet na! R...
Gezondheidscentrum De BOOG Gezondheidscentrum De BOOG 2 km Gezondheidscentrum De BOOG
Recensies
Kundige dierenarts die daarbij ook veel info geeft over hoe e/o wat. Aanrader !!
Fijne dierenarts. Die eenieder goed helpt.
Goeie nette service en prijs duidelijkheid top
Top Arts die zijn werk en het contact met het baasje zeer goed verstaat.
Ondanks dat we geen afspraak hadden toch geholpen
Goede dierenarts en redelijke prijzen
Betrokken dierenarts. Heeft echt hart voor de patiënten. Goede tips en adviezen.
Fijne dierenarts samen met zijn team zeer aan te bevelen. Oprecht betrokken bij de gezondheid van je huisdier.
Goede arts. Lange wachttijd en weinig parkeerplaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid