facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek IJsselstein

Dierenkliniek IJsselstein

Info

Samen zorgen voor jouw huisdier een dierenleven lang is waar Dierenkliniek IJsselstein voor staat.

Geschiedenis

Dierenkliniek IJsselstein is al 15 jaar een moderne professionele dierenkliniek met aandacht voor dier en mens. Ons team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor uw huisdier klaar. Buiten onze openingstijden wordt onze spoeddienst door het Dierenziekenhuis Nieuwegein verzorgd.

Wij beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot ingrepen en opname zoals: operatiekamer met hartbewaking en beademing, laparoscopie, röntgen en echo. Ook beschikken we over een eigen laboratorium waar we bloed, urine en ontlastingsonderzoek kunnen doen. Op deze manier hebben we snel de resultaten van een onderzoek, waardoor we uw huisdier verder kunnen helpen.

Onze dierenartsen zijn ervaren chirurgen en kunnen naast de “standaard” operaties zoals castraties en sterilisaties ook vrijwel alle gecompliceerde operaties zoals bijvoorbeeld een maagtorsie en tumorchirurgie uitvoeren.

Bij Dierenkliniek IJsselstein kunt u terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Van advies over de aanschaf van uw huisdier, voeding en natuurlijk medische zorg, tot aan de begeleiding bij het afscheid nemen van uw geliefde huisdier.

Adres: Tiranastraat 29 -31, 3404 CJ IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6874501
Stad: IJsselstein
Route: Tiranastraat 29 -31
Postcode: 3404 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Nieuwegein, Dierenkliniek IJsselstein team, Dierenarts IJsselstein Limburg, Tarieven dierenarts Nieuwegein, Dierenkliniek IJsselstein tarieven, Dierenkliniek IJsselstein facebook, Ko Schoenmakers, Dierenarts aan huis Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Smole Dierenartsenpraktijk Smole 1 km Vind het een hele fijne dierenarts, is goed voor de dieren en goed met klanten omgaan...
Dierenkliniek Cato Dierenkliniek Cato 1 km Wat een fijne dierenarts. Een goed en professioneel team met hart voor de dieren. Nem...
duivendokter.nl duivendokter.nl 1 km Dierenarts
Recensies
Fijne kliniek, met oog voor de dieren, maar ook voor de eigenaren van de dieren. Denken graag mee met je. Zeer goed bereikbaar en altijd voldoende tijd voor iedereen. We komen er natuurlijk liever niet, maar als het wel moet, dan rijden we met liefde vanuit Nieuwegein naar IJsselstein!
Wij zijn er vaste klant net onze hond Benji. Er werken hier hele vriendelijke en geduldige mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader voor als er iets is met je huisdier, of gewoon voor controle.
Goed en snel bereikbaar. Meedenkend en meelevend personeel. Wij zijn erg tevreden met de zorg voor ons hondje.
De mensen zijn daar niet alleen lief voor de dieren maar ook voor de mensen. Ze leven echt met je mee.
Mooie rustige dierenarts praktijk met vriendelijk personeel en deskundige dierenartsen. Goed advies en hulp bij vragen.
Fantastische dierenarts. Toen onze hond in het dieren pension heel erg ziek werd hebben hun fantastisch werk verricht om ons meisje er weer boven op te krijgen. Elke dag hebben ze ons gebeld terwijl wij in Frankrijk zaten.
Zeer vriendelijk en begripvol Wij lopen altijd even binnen om de honden te laten wennen. Duidelijke communicatie voor de een wat te direct, maar duidelijkheid vinden wij fijn Zeer tevreden !
Zeer vriendelij geholpen en erg fijn gebruik te kunnen hebben maken van het gratis eerste consult als nieuw puppie eigenaar. Later nog langs geweest voor inenting en ook allemaal prima verlopen. Ben er wel achter dat de volgende bezoeken door mijn wederhelft zullen uitgevoerd worden aangezien mijn allergie voor katten/konijnen en na mijn bezoek hier last van had. Ik verwacht niet dat jullie dit kunnen verhelpen en heb hier vrede mee.
Vriendelijke medewerkers, fijne service. Recent met spoed onze hond moeten laten onderzoeken. Ze konden ter plekke echo maken, bloed prikken en opereren. Is heel goed gegaan. We voelden ons erg gesteund door de betrokkenheid van alle artsen en assistenten.
In verband met nood bij deze dierenarts gekomen. Zeer vriendelijk, begripvol, goede informatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid