facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Helsdingen

Dierenkliniek Helsdingen

Info

Dierenkliniek Helsdingen, een moderne kliniek voor huisdieren. Zorg op hoog niveau met veel persoonlijke aandacht. 24/7 bereikbaar op 0347-326632

Adres: Beltmolen 1, 4133 EE Vianen
Telefoonnummer: 0347326632
Stad: Vianen
Route: Beltmolen 1
Postcode: 4133 EE



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Vianen tarieven, Dierenzorggroep, Dierenarts Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Vianen Dierenkliniek Vianen 1 km In nood situatie kon ik meteen terecht met mijn hondje. Super fijn geholpen.
Recensies
Wij zijn ontzettend blij met deze lieve dierenartsen. Ze luisteren aandachtig, nemen de tijd voor jou en je huisdier en ze leggen alles heel goed uit! Mocht je in het weekend met een ziek dier zitten, dan zijn hun met deze praktijk open. Even bellen uiteraard, en vaak binnen 20 min. kan je dan terecht. Zelf al een paar keer meegemaakt, helaas.
Geweldige lieve zorg met een hart voor mijn lieve maatje Felix gehad tot het einde dank daarvoor.
Deze dierenarts is echt een aanrader. Ze zijn erg vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Ook tijdens hectische werkdagen. Ik vind ze erg deskundig en zorgen echt goed voor je huisdier. Voor zover ik kan beoordelen als leek. ;- Heel erg bedankt weer voor alle goede zorgen!
Niet zo goede uitstraling met de dierenarts, en best wel duur en meer op de rekening dan ik had gebuikt
Al vele jaren zeer tevreden met deze kundige en vriendelijke dierenarts. Steekt met kop en schouders ver boven de overige dierenartsen in de regio uit!
Onwijs fijne ervaringen bij de kliniek. Nemen de tijd verdiepen zich in ziektes. Zijn lief en geduldig
Oplichters! Nooit hierheen gaan! Ze zijn alleen maar uit op geld! Ze geven niks om dieren!
Betrokken sociaal, vriendelijk en 24/7 bereikbaar
Heel erg goede dierenarts Ed, begripvol en beestjes krijgen de goede aandacht en verzorging, zeker op medisch vlak, heel blij met deze dierenarts die zo betrouwbaar is, het hele team is gewoon liefdevol naar de beestjes en vriendelijk naar de eigenaar. Door het verblijf van mijn vriendje in de kliniek van 5 dagen is hij nog steeds bij me, daar kreeg hij ook de nodige liefde ,aandacht en verzorging, wat een dierenarts is die Ed die s'nachts bij hem sliep om te waken en te verzorgen bedankt hiervoor, ook aan alle vrouwelijke medewerkers, DANK JULLIE AL, voor alles!!!!! Heel mijn leven al beestjes gehad maar nog nooit zo een geweldige dierenarts voor mijn beesten, een top kliniek Helsdingen en betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid