facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Goeree Overflakkee

Dierenkliniek Goeree Overflakkee

Info

Dierenkliniek waarbij de zorg van uw huisdier voorop staat. Met passie en inzet zullen we 'samen" proberen een plan van aanpak te maken: "Samen Beter"

Geschiedenis

Bij Dierenkliniek Goeree Overflakkee staat de zorg voor uw huisdier centraal; ieder dier krijgt individuele professionele diergeneeskundige zorg door ons team. Ieder dier is uniek en daar worden de behoeften en de zorg van uw huisdier optimaal op afgestemd in overleg met u als eigenaar. Samen kunnen wij met alle liefde de beste zorg voor uw huisdier geven, met als doel het welzijn van de huisdieren te bevorderen.Geen dier of eigenaar is hetzelfde.
Voor hond-kat-konijn-cavia etc. de juiste zorg.
Wij beschikken over ruime deskundigheid, diagnostische mogelijkheden, apparatuur en opname faciliteiten om zo uw huisdier optimaal te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen en daarom geven wij naast de zorg aan uw dier ook uitgebreid advies aan u als eigenaar om ziektes en ongemakken zoveel mogelijk te voorkomen (preventieve diergeneeskundige zorg).
Van vaccinatie en de daaraan gekoppelde gezondheid controle tot spoedgeval; in elke fase van zijn/haar leven: wij staan voor u klaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Logo van Europees Register van Gezelschapsdieren practici. Er is een duidelijk onderscheid en verschil in visie, missie en opleiding tussen de Gezelschapsdierenarts en de Veearts ( deze laatste heeft vooral te maken met landbouwhuisdieren en/of paarden itt de Gezelschapsdierenarts, die zich volledig toelegt en focust op de gezelschapsdieren)



"Deskundige zorg op maat in overleg met eigenaar voor zijn huisdier. Orthopedische operaties, knie operaties , heup operaties, interne geneeskunde. Samen maken wij een plan voor de zorg voor uw huisdier. Niet alleen honden en katten verdienen goede zorg, maar ook onze knaagdieren bv de konijntjes die vaak stoppen met eten om diverse redenen. Vergaande diergeneeskunde met een plan van onderzoek en behandeling. Tevens vaccineren wij op maat en hebben wij een vaccinatie titer spreekuur, waarbij we eerst meten wat er wel of niet gevaccineerd moet worden. Zo geef je niet meer dan nodig. We staan bekend om onze verfijnde narcose methodiek, waarbij ook hier veiligheid en dier afhankelijk gewerkt wordt."
Adres: Marnix Gijsenstraat 2, 3245 ME Sommelsdijk
Telefoonnummer: +31187482897
Stad: Sommelsdijk
Route: Marnix Gijsenstraat 2
Postcode: 3245 ME


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts, Gemeente Goeree-Overflakkee, Dierenarts Hellevoetsluis, Kitten Goeree Overflakkee, De Wurft Sommelsdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Goeree Overflakkee Dierenkliniek Goeree Overflakkee 0 meter zeer onvriendelijke man. Tevens verkeerd advies gekregen waardoor een zeer hoog risic...
Van der Helm BV Van der Helm BV 129 meter Alles aanwezig voor onze Hondjes. Zijn die ok weer blij !!
Dierenartsenpraktijk de Wurft Dierenartsenpraktijk de Wurft 303 meter Ik weet niet anders dan dat we bij de wurft komen. Altijd vriendelijke mensen, geven ...
Recensies
Hele goede en lieve dokter en assistente voor mijn labrador spike. Hebben hem enorm geholpen met zijn artrose. Ik ben hier terecht gekomen als second opinion nadat een dierenarts in de snijfabriek Barendrecht spike wilde opereren.Dat zou de enige oplossing zijn volgens de snijgeile dokter van barendrecht. Sorry voor mijn uitspraak DGO heeft Spike niet allen hiervan gered maar ook toen hij een allergische reactie kreeg op zijn pijnbestrijding waardoor hij bijna gestorven was. Ik ben de kundige mensen van DGO dus enorm dankbaar , ook namens mijn Spike.
Vriendelijke,betrokken ,en vooral kundige dierenarts. Redelijk betaalbaar.
Geweldige dierenarts. Hans Pijls is een kunstenaar in chirurgie. Wij zijn extra vanuit Limburg naar Goeree Overflakkee gereden om bij onze hond Mika door hem een TTA Rapid knie operatie uit te laten voeren. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de zorg voor Mika was ongekend. Ook de uitleg voor en na de operatie was perfect net zoals de nazorg bij hem en bij zijn broer Bert Pijls van dierenkliniek Pijls in Geleen. Nu, negen dagen na de operatie, loopt onze Mika alweer korte stukken op vier poten en ziet de wond er geweldig uit. Net in Geleen op controle geweest en de prognose is dat onze Mika over vijf weken weer als vanouds kan lopen, rennen en spelen! Wij zijn Hans en ook Bert Pijls ontzettend dankbaar!
Fijne en deskundige arts. Dierenarts komt wat nors over maar is zeker wel vriendelijk en heel goed voor de dieren.
Onze hond Ayla had een gescheurde kruisband. Hans Pijls heeft zeer vakkundig een rapid TTA uitgevoerd. Tijdens de revalidatie zijn we zeer goed begeleid zowel door Hans als door Claudia en bij de nacontrole ruim 6 weken later bleek het bot goed aangegroeid en loopt ze weer prima!! Ook voor meer complexe operaties kunnen we deze kliniek van harte aanbevelen!
Wat erg dat ik zo grof werd afgescheept op zondag 14 mei 2017door de dienstdoende dierenarts. Ik meldde nl dat onze poes heel ziek was en in mijn haast had ik niet door dat ik de dierenkliniek gebeld had waar onze poes geen klant is. Daarna is onze poes fantastisch accuraat geholpen door onze eigen dierenarts mw Maartje van De Wurft. Ik heb toen een zeer positieve recente geschreven helaas is die ook weer op de verkeerde plek terechtgekomen en heeft die zelfde dierenarts die me afscheepte daar op gereageerd alsof het zijn kliniek was die mij zo goed had begeleid in het laten inslapen van onze poes. Bah jullie krijgen een slechte beoordeling van me.
Wat een meelevend mens is dr. Hans Pijls. Moest helaas onze rottweiler Jessie in laten slapen nadat de vorige dag mijn man was overleden. Hij heeft 13jaar lang heel goed voor Jessie gezorgd. Ik ben hem en Claudia zeer dankbaar. heel erg dankbaar. Ook voor het persoonlijke kaartje. Een betere dierenarts
Een zeer professionele en uitgebreide dierenkliniek met dieren artsen die zeer goed zijn opgeleid en veel geneeskunde kennis hebben, Ook zijn hun gespecialiseerd qua onderzoeken met de nieuwste technologieën. Het personeel is zeer vriendelijk en erg begaand met u en uw huisdier. Ik ben al 15 jaar zeer tevreden over hun. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je huisdier weer gevaccineerd moet worden, Ook houd deze dierenkliniek iedereen goed op de hoogte als er nieuwe ziektes optreden, nieuwe technieken of als er belangrijke/ nuttige informatie is. Wat hun dan ook op Facebook plaatsen.
Aan alles komt helaas een eind... zo ook aan het leven van onze lieve poes Poeh. Dat we daarbij de lieve en warme steun kregen van dokter Hans Pijls met zijn team heeft de pijn aanvaarbaar gemaakt. Bedankt voor de steun en hulp tijdens zijn lange leven, zij is bijna 18 jaar geworden. Ook nog bedankt voor het lieve kaartje wat we hebben mogen ontvangen van dokter Pijls , erg fijn. R.I.P. Poehtje ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid